Hilarisch: TikTokker spot lookalikes van De Bachelor-deelnemers

Welke vind jij het meeste op elkaar lijken?

Ieder seizoen zien we weer een aantal ladies in realityprogramma’s die behoorlijk op iemand lijken. Enne, ook in het gloednieuwe seizoen van De Bachelor zijn er een aantal dames die een lookalike hebben.

Lookalikes

Waar we vorig jaar nog veel gelijkenissen spotten tussen De Bachelors Julia en zangeres Maan en De Bachelors India en OG3NE’s Amy, zijn er ook in het gloednieuwe seizoen van het liefdesprogramma een aantal dames die enorm op iemand lijken.

TikTokker Simeon aka @simeonstiktok besloot de lookalikes van de dames eens op een rijtje te zetten. En daar zijn behoorlijk wat gelijkenissen in te zien.

@simeonstiktokik ben toch niet de enige????♬ Elevator Music – Bohoman

Voorbeelden

Zo zien we dat Indigo wel héél veel weg heeft van Monica Geuze. Ook wordt Daniek vergeleken met zangeres Bente. Lysette wordt door Simeon vergeleken met juf Ank – die gelijkenis zien we echter nietMaar wat we wél een goede vergelijking vinden: Demi en zangeres Monique Smit. Al blijft het daar niet bij, aangezien Simeon na veel positieve reacties een part two van de lookalike-video.

In de reacties op de eerste video van de TikTokker werd Indigo vergeleken met Temptation Islands Jaydi, wordt Demi vergeleken met influencer Dee van der Zeeuw en zien veel mensen gelijkenissen tussen Maureen en Jessie Jazz Vuijk. Welke gelijkenis zie jij?

Bron: TikTok @simeonstiktok | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws