Op déze datum start het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave

Spoiler alert: het is al bijna.

We moesten even geduld hebben, maar liefhebbers van een goede portie reality-tv kunnen hun hart ophalen. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave komt eraan – en je hoeft niet heel lang meer te wachten. 

Startdatum

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april, exclusief bij Videoland te bekijken. En zoals we gewend zijn, is het tijdens dit seizoen niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn.

“Is hij/zij de ware. Of is er toch iemand die beter bij mij past?”, dat is de vraag waar het tijdens dit liefdesavontuur allemaal om draait. De koppels geven elkaar de vrijheid om dit goed uit te zoeken. 

Kaj en Monica

Waar we vorig jaar nog konden genieten van Monica Geuze en Viktor Verhulst als presentatoren, zal dit jaar Kaj Gorgels het presentatiestokje van zijn collega Viktor weer overnemen. Kaj en Monica zullen de koppels begeleiden tijdens hun deelname aan het programma. Tijdens dit avontuur krijgen de partners en singles de kans om een diepere connectie met elkaar aan te gaan met als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen én te groeien als persoon. 

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland. Extra fijn: 28 april start met een dubbele aflevering. We can’t wait. 

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws