Kimberley Klaver deelt eerlijke foto van post-baby body

'Een lichaam zoekend naar zijn originele vorm.'

Lees ook

Het was vorige week een bijzondere week voor Kimberley Klaver en lover Michel van den Bergh. De twee verwelkomden zoontje Jagger Magnus van den Berg. Negen maanden lang zat de kleine Jagger in de buik van Kimberley en nu dat niet meer zo is, heeft de mom een ‘leeg’ gevoel. Via Instagram doet ze haar verhaal. 

Post-baby body

Ondanks dat een babybuik aan het einde van de zwangerschap behoorlijk in de weg kan zitten, is het natuurlijk ontzettend bijzonder. Negen maanden lang kon Kimberley genieten van het getrappel in haar buik, wat nu plotseling verleden tijd is. “LEEG. Gek hoe je het gevoel van lezen en getrappel kan missen”, deelt ze dan ook op Instagram. 

Op de foto zien we Kimberley met haar post-baby body voor de spiegel poseren. De buik van Kimberley is nog niet teruggekeerd naar dezelfde shape als voor de bevalling, maar dat is wel het laatste waar de actrice zich naar eigen zeggen druk om maakt. 

‘Ik laat hem lekker zien’

Kimberley deelt eerlijk dat haar buik op dit moment enorm leeg voelt. “Ik grijp er nog vaak naar, maar mijn buik voelt nu leeg. Een lichaam zoekend naar zijn originele vorm.” De actrice heeft het idee dat vrouwen hun buik na de zwangerschap vaak verbergen. “Er zit immers geen baby meer in dus wordt het regelmatig als ‘niet mooi’ beschouwd. Ik laat hem dus lekker wel zien.”

“Misschien heb ik snel weer een platte buik, misschien niet… Misschien wel nooit meer hetzelfde. Eerlijk gezegd maakt het mij niet zoveel uit.” 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

Bijzondere prestatie

Het berichtje van Kimberley maakt duidelijk dat je lichaam tijdens een zwangerschap keihard heeft gewerkt. “Ik kan alleen de schoonheid zien van mijn lijf dat zo hard heeft gewerkt, dat alles op alles heeft gezet om leven te creëren en op aarde te zetten. En wat zo’n f*cking fantastisch huis is geweest voor mijn zoon. Wat is er mooier dan dat, effe serieus.” Wauw! 

Bron: Instagram @kimberleyklaver | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook