Kimberley Klaver deelt foto van prachtige baby belly

'Wat ben je mooi', klinkt het in de comments.

Lees ook

Kimberley Klaver is inmiddels in het derde trimester van haar pregnancy aangekomen. Haar babybuik is flink gegroeid en dat deelt de mom dan ook vol trots op Instagram. Wat ziet ze er prachtig uit!

Derde trimester

“3e trimester💫✨”, deelt Kimberley bij haar foto op Instagram. Op het prachtige kiekje zien we Kimberley in een oversized overhemd poseren voor de spiegel. De beauty draagt haar blouse open, waardoor haar babybuik goed zichtbaar is. En dat is ook menig volger niet ontgaan. “Geen woorden voor”, “Lekker buikje” en “Wat zie je er mooi uit”, klinkt het in de comments.

Cirque du Soleil-act

Kimberley deelde onlangs op Instagram dat alledaagse dingen door haar groeiende babybuik toch wat lastiger beginnen te worden. “Scheren vereist een ware Cirque du Soleil-act die minstens zo moeilijk is, maar allerminst zo charmant en kundig”, deelde ze met haar volgers.

“Het tillen van mijn kleine peuter wordt steeds zwaarder, maar je moet nu eenmaal regelmatig een tweejarige tillen. En de vergeetachtigheid slaat toe – al kan dat ook mijn karakter zijn, maar ik geef nu gewoon de zwangerschap de schuld”, vervolgde Kimberly. Hoewel een aantal taken een behoorlijk uitdaging zijn geworden, had de actrice verder niet veel te klagen. “Maar al met al gaat het goed”, laat ze weten. “En de kleinste telg van de familie doet het fantastisch.” Fijn!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook