Oh my: wordt er voor het eerst een roos geweigerd in De Bachelor?

Aiii...

Lees ook

Momenteel kunnen we niet alleen genieten van De Bachelor met Thomas van der Vlugt, maar ook van de Belgische versie met niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis in de hoofdrol. De Vlaamse bachelor heeft al heel wat rozen mogen uitdelen, maar het lijkt er nu op dat voor het eerst ever een roos geweigerd wordt.

Rozenceremonie

We moeten nog tot donderdag wachten op de gloednieuwe aflevering van De Bachelor België, maar op Instagram wordt er alvast een teaser gedeeld van de rozenceremonie. Daarin zien we dat Phaedra een roos krijgt van Fabrizio. De twee leken een goede klik te hebben en hebben zelfs gezoend, maar nadat Fabrizio een paar uur later met Sanne zoende, namen de spanningen toe.

Ondanks alles besluit Fabrizio dat hij nog verder wil met Phaedra. “Ik snap niet hoe we tot hier zijn kunnen komen, op deze manier”, zegt hij. “Ik heb er lang over nagedacht, en ik hoop dat ik een andere kant van je mag zien…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @debachelorvl

Roos weigeren

Phaedra heeft echter een nare nasmaak overgehouden van de cocktailparty eerder die avond. “De woorden die je daarnet gezegd hebt tegen mij tijdens de cocktailparty, dat is echt binnengekomen. Dat heeft me echt diep geraakt. En ik ben eigenlijk echt geschrokken”, zegt ze vol twijfels. “Vandaar deze roos”, probeert Fabrizio nog. Maarre, wil Phaedra die nog wel aannemen? Of besluit ze toch voor zichzelf te kiezen en haar koffers te pakken?

Bron: Instagram @debachelorvl, Love Reality | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook