Fabrizio Tzinaridis biedt excuses aan na onhandige uitspraak in De Bachelor

Aiii...

Naast het Bachelor-avontuur van Thomas van der Vlugt is er ook een Belgische variant met Fabrizio Tzinaridis gaande. En we kunnen wel stellen: bij onze zuiderburen gaat het er een stuk juicier aan toe. Zo moest Fabrizio het afgelopen weekend flink door het stof na een onhandige uitspraak over een van de dames.

Onhandige uitspraak

Net als in de Nederlandse variant wordt er ook door de Belgische bachelor iedere uitzending een flink aantal rozen uitgedeeld. In de derde aflevering greep Sharina helaas mis, waarna zij het programma moest verlaten. Waarom? Omdat Sharina volgens Fabrizio iets te hard van stapel liep. “Ik heb het gevoel dat ik voor haar al de wereld beteken, terwijl ik haar niet eens ken”, stelde Fabrizio in de aflevering.

Totaal niet waar

Ondanks de overtuigende woorden van Fabrizio, bleek hier echter niets van te kloppen – als we Sharina mogen geloven. In gesprek met Nieuws365 liet ze namelijk weten: “Ik voelde helemaal niets!” Eindstand: Sharina en Fabrizio riepen allebei totaal wat anders, waarna veel kijkers hun kritiek uitten op de bachelor.

Fabrizio laat echter niet zomaar over zich heen lopen en bijt op Instagram van zich af. “Aflevering 3 is inmiddels een dikke week geleden en heeft heel wat meningen losgemaakt“, begint hij zijn verhaal.

‘Ik kan het onmogelijk goed doen’

De bachelor benadrukt dat er twee kampen zijn, waardoor hij het onmogelijk ‘voor iedereen goed kan doen’. “Ik sta nog steeds achter mijn keuzes en volgde op dat moment mijn gevoel, zoals ik dat in elke aflevering doe en zal blijven doen”, gaat hij verder.

“Met Sharina heb ik – net zoals met de eerste twee dames – niet veel tijd gespendeerd. Een verwarrende eerste ontmoeting gevolgd door wat vluchtige gesprekken tijdens de cocktailparty’s waren uiteindelijk niet genoeg om een teken van connectie te onthullen.” Vervolgens biedt Fabrizio zijn excuses aan over zijn onhandige uitspraak over de gevoelens van Sharina. “De zenuwen en ongemakkelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik dingen verkeerd heb geïnterpreteerd – als ik dat mag afleiden uit interviews. Ik snap je reactie na het horen van die laatste opmerking, maar ik kan je vertellen dat het op geen enkele manier verkeerd bedoeld was.”

Bron: Instagram @fabrizio_tzinaridis | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws