Head to toe in het roze is dé trend van het moment

Zendaya laat ons zien how it's done.

Lees ook

Deze week kunnen we weer genieten van alle pracht en praal tijdens Paris Fashion Week. Eén trend die we daar veelvuldig voorbij zien komen is niet een specifiek item, maar een bepaalde kleur. Roze is namelijk dé kleur voor de komende seizoen – en dan het liefst van head to toe.

Roze, roze en nog meer roze

Vorig jaar maakte de kleur roze al een voorzichtige opmars, maar nu kunnen we er niet meer omheen: roze is hot. Designermerk Valentino definitely understood the assignment en hulde tijdens Paris Fashion Week niet alleen de modellen, maar de hele catwalk in het felroze. Van sweaters tot mantelpakken en van clutch bags tot platformhakken: we zagen alles in hot pink voorbijkomen.

Tijdens de Fall Winter 2022/2023 show van Valentino waren veel sterren aanwezig, waaronder Zendaya. De beauty droeg voor de gelegenheid een stunning pak in hot pink met prachtige bloemendetails op de broek. Wij zijn in love.

Zendaya bij de Valentino-show tijdens Paris Fashion Week. Beeld: BrunoPress.

Het is wel duidelijk: van head to toe in het roze is dé trend voor de komende seizoenen. Kun je wel wat meer inspiratie gebruiken om hot pink in je garderobe te verwerken? Wij zetten onze favoriete looks voor je op een rijtje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Delphine (@slipintostyle)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Er zijn tal van verschillende manieren waarop je deze trend kunt dragen. Kies bijvoorbeeld een matching setje à la Emili Sindlev of mix and match zoals Ellie Delphine van @slipintostyle. En hoewel roze natuurlijk behoorlijk girly is (en je het ook absoluut zo kunt dragen, zoals Blair Eadie doet), kun je het ook wat stoerder maken. Kies bijvoorbeeld voor cargo pants en een stoer jasje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Is van head to toe in het roze niet helemaal iets voor jou? Snappen we ook. Toch is dat geen reden om hot pink helemaal aan je voorbij te laten gaan. Kies een of twee items in je outfit in de felle kleur en houd de rest basic, zoals Leonie Hanne doet. Zo maak je toch een statement, maar heb je niet het gevoel dat het too much is.

Bron: Valentino, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook