Zien: Holly Mae Brood duikt op in déze bekende serie

Even goed opletten!

Lees ook

Naast een sterke relatie met Soy Kroon en een plekje als het gezicht van Love Island, heeft Holly Mae Brood natuurlijk ook de nodige acteerrollen op haar CV staan. En wat blijkt? Binnenkort komt daar nog een rol bij! Als je vanavond goed oplet, zul je haar namelijk zien shinen in deze serie.

Voor de camera’s

Inmiddels is ze het wel gewend om in de spotlight te staan. Dat was niet altijd zo, vertelde ze onlangs in gesprek met Grazia. Blikt ze terug op haar debuut als Love Island-presentatrice, dan ziet ze zich naar eigen zeggen in volle paniek staan. “Alsof ik een spreekbeurt opzeg. Tijdens het afgelopen seizoen had ik voor het eerst het gevoel dat ik er echt relaxed stond, en ik kon er zelf ook écht van genieten. Ik denk dat ik op het vlak van presenteren nog wel meer kan laten zien.”

Ook als actrice heeft Holly inmiddels de nodige ervaring opgedaan: van GTST en Meisje van plezier, tot films als All You Need Is Love.

Gastrol

En er komt dus nog een regeltje bij op de IMDB-pagina van miss Brood. Zo is ze namelijk vandaag te zien in de serie Flikken Maastricht!

In de ultraspannende aflevering speelt Holly een medewerkster van een golfclub. Daar heeft net een moord plaatsgevonden die gelinkt blijkt te zijn aan een andere moordzaak. Maar wie is de dader achter deze gruwelijke dood op de rough van de Maastrichtse golfclub?

Van Meerdijk naar Maastricht

Leuk detail is dat Holly niet de enige gastrol heeft in deze aflevering van Flikken Maastricht. Ook acteur Joep Sertons maakt namelijk zijn opwachting als betrokkene bij een uit de hand gelopen burenruzie. Joep en Holly kennen elkaar natuurlijk ook al uit Meerdijk, waar Joep de rol van Anton Bouwhuis op zich nam en Holly de rol van Amy Kortenaer.

Hoe de aflevering van Flikken Maastricht afloopt, zie je vanavond om 20.39 uur op NPO1.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook