Holly Mae Brood doet boekje open over spanning in relatie met Soy Kroon

Couple goals.

Holly Mae Brood has it all: een geweldige carrière, de meest prachtige looks, én de liefde met long-time partner Soy Kroon. Maar hoe houdt het stel de spanning erin na zoveel jaar samen? In gesprek met Grazia doet de presentatrice/actrice een boekje open over haar relatie.

‘Is dit het?’

Holly en Soy zijn duidelijk heel gelukkig met elkaar. Wanneer Grazia vraagt of Holly nooit de behoefte voelt om het gras bij de buren te ontdekken, geeft ze duidelijk antwoord: “Nee, eigenlijk niet. Tuurlijk, we zijn elkaar heel jong tegengekomen, ik was pas eenentwintig toen ik iets met Soy kreeg.” Nog altijd helemaal happy, dus.

Dat betekent overigens niet dat de twijfel nooit toeslaat: “En ik denk ook weleens in paniek: is dit het?” deelt Holly. Maar dat gevoel duurt nooit heel lang. Ze legt uit: “Maar dat gaat eigenlijk nooit over mijn gevoel voor hem, want dat zit goed. Ik vind mijn leven zoveel leuker samen met Soy.”

Spanning

Holly omschrijft dat ze samen echt een stel ’teuten’ kunnen zijn. “We kunnen urenlang samen op de bank liggen, een beetje kletsen, lachen en chillen. En we hebben nooit zulke heftige ruzies. Klinkt wel heel saai, hè?”

En hoe voorkom je dan dat de sleur erin komt? “Toch echt door leuke dingen te doen samen”, begint Holly. Ze legt als voorbeeld uit: “Toen we allebei in het theater stonden, spraken we elke avond na het werk af in de stamkroeg bij ons op de hoek. Daar deden we samen een drankje en bespraken we onze dag. Dat was iets wat ons elke keer weer samenbracht, ook al waren we druk met ons eigen ding.”

Toekomstplannen

Over haar toekomst met Soy vertelt de beauty ook openhartig dat er niet direct grote stappen op de planning staan. “Ik dacht altijd dat ik op mijn zevenentwintigste echt al wel kinderen zou willen hebben, maar ik voel heel erg dat ik twee jaar een soort van stil heb gestaan.”

Maar ook hier maakt ze zich niet heel druk om. “Mijn moeder zegt altijd: ‘Hol, je wordt niet op één dag wakker waarop je weet dat je er helemaal klaar voor bent.’ We kijken het dus wel aan, en mocht het ineens gebeuren, dan is het ook goed.”

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Ruud Janssen | Styling: Ashley Veraart | Haar en make-up: Mathieu Bronckhorst voor Balmain @ House of Orange | Assistent styling: Tess Groen | Assistent Fotografie: Freek Heijkers

Laatste nieuws