Holly Mae Brood over toekomstplannen met Soy Kroon

Hebben de twee eigenlijk een kinderwens?

Lees ook

Holly Mae Brood en Soy Kroon zijn al flink wat jaren happy together. De twee zijn nog altijd ontzettend gek op elkaar en zien een toekomst samen rooskleurig tegemoet. Maarre, denken de twee eigenlijk ook aan kids? Of staan er wedding plans op de agenda? In een exclusief interview met Grazia vertelt Holly er openhartig over. 

Kinderwens

Soy en Holly zijn al lang samen, maar zijn de twee eigenlijk ook bezig met grote stappen als een gezin starten? “Op dit moment even helemaal niet”, begint Holly stellig. “Ik dacht altijd dat ik op mijn zevenentwintigste echt al wel kinderen zou willen hebben, maar ik voel heel erg dat ik twee jaar een soort van stil heb gestaan.”

De coronatijd heeft er bij Holly voor gezorgd dat er behoorlijk wat tijd ingehaald moet worden. “Ik denk: huh, hoe kan ik ineens zo oud zijn?” 

Richting de dertig

De 27-jarige actrice vindt dat ze inmiddels helemaal niet zo jong meer is. “Het is geen leeftijd meer dat je kunt zeggen: ‘Ik ben nog jong en weet het allemaal niet zo goed’, je loopt wel richting de dertig.” 

“Juist door die twee jaar heb ik nu zin om nog even te freewheelen en grote reizen te maken.”

Klaar voor een grote stap

Ondanks dat Holly een duidelijk beeld over de aankomende tijd heeft, waarbij ze dus nog niet ready is voor een grote stap, voelt ze naar eigen zeggen ook wel eens angstig. “Ergens voel ik ook een angst van: ja maar wanneer wil ik het dan wel? Maar mijn moeder zegt altijd: ‘Hol, je wordt niet op één dag wakker waarop je weet dat je er helemaal klaar voor bent.’ We kijken het dus wel aan, en mocht het ineens gebeuren, dan is het ook goed.” 

Holly Mae Brood vertelt in de nieuwste Grazia alles over haar gevoel voor fashion, haar dromen, de afgelopen coronatijd én haar steady relatie met Soy Kroon. Vanaf morgen in de winkel! 

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Ruud Janssen | Styling: Ashley Veraart | Haar en make-up: Mathieu Bronckhorst voor Balmain @ House of Orange | Assistent styling: Tess Groen | Assistent Fotografie: Freek Heijkers

Laatste nieuws

Zie ook