Rico Verhoeven schittert op rode loper met nieuwe liefde Naomy van Beem

Love is in the air!

De geruchtenmolen rondom een nieuwe liefde van Rico Verhoeven draaide al een lange tijd overuren. De kickbokser hield zijn nieuwe vlam voor een lange tijd onder de radar, maar hier kwam gisteren verandering in. Rico en Naomy van Beem zijn happy together. 

Samen op de rode loper

Via Instagram zagen we voor een lange tijd nog geen kiekjes van Rico en Naomy voorbijkomen, maar toch klonken er geruchten dat de twee samen zouden zijn. Deze geruchten werden gisteravond bevestigd tijdens de premiere van de nieuwe documentaire Rico Dream Big. Het tweetal verscheen namelijk samen op de rode loper. 

Eén ding is duidelijk: de liefde spat ervan af. De twee poseren namelijk samen voor de camera en zien er ontzettend happy uit. 

‘Super super trots’

Bij de foto van het tweetal deelt Naomy een lief berichtje. “Een heel geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien”, begint ze. “Ben super super trots op je, maar dat weet je.” Ook kaart Naomy de ‘Insta vs. real life’ foto’s van het tweetal aan. Want na een serieus (en vooral romantisch) kiekje volgt een hilarische foto van het tweetal.

Super happy

Eerder liet Rico zich al kort uit over zijn dating life. De kickbockser vertelde een aantal weken geleden aan De Telegraaf dat het ‘hartstikke goed’ gaat met zijn dateleven. “Ik ben super happy. Ben vooral lekker aan het genieten. Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het heel gezellig mee heb.”

Het woord relatie nam de kickbockser destijds niet in de mond. “We zitten gewoon in een hele leuke vibe samen.” Well, het lijkt er nu op dat die ‘leuke vibe’ inmiddels een heuse relatie is geworden. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws