Rico Verhoeven openhartig over nieuwe vlam: ‘Ik ben super happy’

De kickbockser heeft het erg gezellig met influencer Naomy van Beem.

Lees ook

De afgelopen periode werd Rico Verhoeven meerdere malen gespot met de knappe influencer Naomy van Beem. De twee hadden volgens het management van Rico geen relatie, maar dat lijkt de kickbockser nu te ontkennen. Aan De Telegraaf vertelt Rico openhartig over zijn nieuwe vlam.

Happy samen

Rico single? Daar lijkt het niet op. De kickbockser vertelt aan De Telegraaf dat het 'hartstikke goed' gaat met zijn dateleven. Rico is naar eigen zeggen lekker aan het genieten en dat doet hij samen met de knappe Naomy. “Ik ben super happy. Ben vooral lekker aan het genieten. Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het heel gezellig mee heb.”

Het woord relatie neemt de kickbockser nog niet in de mond, maar hij legt wel uit dat de twee het samen erg leuk hebben. “We zitten gewoon in een hele leuke vibe samen.”

Lange relatie

Rico en Jacky Duchenne maakten begin vorig jaar bekend na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. De kickbockser heeft na zijn breuk met Jacky echter niet bepaald goed kunnen ontspannen. Vrijwel meteen nadat zijn relatie over was werd er namelijk gespeculeerd dat Gaby Blaaser hier de oorzaak van zou zijn.

Nu, ruim een jaar later, duikt de naam van Naomy op als oorzaak van Rico's scheiding met zijn ex-vrouw. Of deze geruchten waar zijn, dat is niet duidelijk. Maar wat we wél weten is dat de twee het erg leuk hebben samen. Cute!

Bron: De Telegraaf | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook