Jennifer Lawrence bijna onherkenbaar door nieuw kapsel

Met een rode coupe ziet J-Law er heel anders uit.

Lees ook

Jennifer Lawrence is zeker geen onbekende bij de hairstylist. De Hollywoodster veranderde door de jaren heen regelmatig van coupe en opnieuw heeft de actrice haar manen onder handen genomen.

Verschillende kapsels

Lange bruine lokken, krullend donkerblond haar of een warrige pixie cut: het passeerde allemaal de revue bij de Oscarwinnares. Wat we echter lange tijd niet bij de The Hunger Games-ster zagen, was een rode coupe.

Niet alleen verruilde Jen haar blonde manen voor een rode coupe, maar ze zette er ook nog eens de schaar in. Zo gaat de Hollywoodactrice nu ook nog eens met een korte pony door het leven.

Nieuwe film

Helemaal zelf bepaalde Jennifer haar nieuwe coupe niet. Vermoedelijk liet ze zich de nieuwe hairdo aanmeten voor de aankomende film Don’t Look Up, dat gaat over het einde van de wereld. In de film zal ze te zien zijn met onder andere Leonardo Dicaprio, Timothée Chalamet, Meryl Streep en nog vele andere A-listers.

Het is overigens niet de eerste keer dat de actrice met rood haar door het leven gaat. In 2012 resulteerde een haarverfongelukje hier ook al in. Haarstylist Mark Townsend sprak toen van een ‘happy accident’. De actrice wilde destijds haar blond geverfde haren weer inruilen voor een bruine kleur, maar dat ging dus niet helemaal goed.

Bekijk hier de nieuwe hairdo van de actrice.

Bron: Glamour UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook