Olcay Gulsen doet bizarre onthulling: ‘Ik had een waarzeggersverslaving’

'Het kostte 200 euro per uur', biecht Olcay op.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen maakten onlangs bekend dat het tweetal samen een podcast begint. In de eerste aflevering van De Zoveelste Podcast – zoals de twee het noemen – bespreken Olcay en Ruud het onderwerp mindset. En daarbij doet Olcay een opvallende onthulling.

Waarzeggersverslaving

In de eerste aflevering van de gloednieuwe podcast vertellen de twee alles over ‘mindset’ – een onderwerp dat gekozen is door hun volgers. Ruud begint bij het horen van het onderwerp al te zuchten, waarna Olcay stelt: “Ik ben het wel met je eens. Het is een best wel populair iets en iedereen is bezig met zijn mindset.”

Zodra Ruud begint te vertellen over een mindsetgoeroe, laat Olcay weten dat het haar aan oplichting doet denken. “Misbruik maken van de kwetsbaarheid van anderen”, stelt ze erover. Iets waar de presentatrice zelf ook ervaring mee heeft, aangezien ze naar eigen zeggen een waarzeggersverslaving had.

‘200 euro per uur’

Olcay legt uit dat ze een tijd lang elke drie maanden naar een waarzegster ging. “Ik had een waarzeggersverslaving. Het was zó erg”, legt ze uit. “Het kostte 200 euro per uur.” Voor de lol was het echter niet, aangezien Olcay destijds niet lekker in haar vel zat.

“Ik had al tien jaar niet gehuild, zat helemaal op slot en kon nergens meer om huilen. Niet om overlijden, vreugdemomenten. Er zat geen emotie, ik was best wel vlak”, legt Olcay uit. Volgens de presentatrice vertelde deze waarzegger haar een persoonlijk verhaal, waar ze wél door geraakt werd. “Zij vertelde dat verhaal en ik begon keihard te huilen, ik kon niet meer stoppen. Dus voor mij was dat het teken: zij kan me van mijn slot halen.”

Grapjes maken

Ondanks Olcay haar eerlijke verhaal, kan Ruud het maar lastig geloven. “Waar was dit. Op de kermis?”, grapt hij. “Maar wel mooi hoor, mooi dat het werkte. Maar had niet een vriend kunnen zeggen: ‘Hé Ol, hoe gaat het nou echt met je?'”

“Op dat moment kon dat niet in mijn vriendenkring, want ik was altijd de sterke, stoere vrouw, die alles oplost voor anderen”, legt Olcay uit. “Praten met een onbekende kan dan juist heel goed werken, daarom gaan mensen ook naar een therapeut of psychiater.” Waarna Ruud vraagt of ze achteraf gezien niet beter naar een therapeut of psychiater had kunnen gaan. Iets waar Olcay het absoluut mee eens is. “Ja, honderd procent”, stelt ze.

Bron: Spotify (De Zoveelste Podcast) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws