Olcay Gulsen en Ruud de Wild delen ‘superleuk nieuws’

"Ik hoor je denken: is dat wel nodig?"

Een vrolijke aankondiging van Olcay Gulsen en Ruud de Wild deze zondag. Op Instagram laten ze weten dat er een groot project in de maak is.

‘Is dat wel nodig?’

“Ruud en ik hebben echt superleuk nieuws”, vertelt Olcay in haar Instagram Stories. Er zit namelijk een groot project in de pijplijn: “We gaan samen een podcast maken.” De onderneemster en de DJ beseffen maar al te goed dat ze niet de eersten zijn met dit idee, maar enthousiast zijn ze absoluut.

“Ik hoor je denken: ‘Is dat wel nodig? Gaan jullie de wereld veranderen? En krijg je dan iets nieuws? Nee”, grapt Ruud. “Maar het leuke is wel: jij bepaalt de inhoud!”

Input

Hoe dat precies werkt? Volgers van de twee krijgen ook een rolletje in de podcast, legt Olcay uit. “Jij kan ons iedere week vertellen waar jij graag wil dat wij het over hebben. Klinkt ingewikkeld, maar dat kan gewoon via Instagram.” Easy! Je eigen ideeën aan het duo voorleggen kan al meteen. Zondagmiddag plaatsten de twee hun eerste vraagsticker in Olcays Insta Stories: “Waar moet onze eerste podcast over gaan? Onderwerpen please.

Je moet er wel snel bij zijn, want Olcay en Ruud laten er geen gras over groeien. Maandag nemen ze meteen al de eerste aflevering op. “Komt u maar door met onderwerpen. We schuwen niks.”

Niet voor het eerst

Dat Ruud en Olcay samen plaatsnemen achter een podcastmicrofoon, is niet voor het eerst. Eerder waren ze hosts van ‘Wild in het Weekend: Ruud vs. Olcay’ op NPO Radio 2.

Hoe de nieuwe podcast van de lovebirds gaat heten en wanneer we de eerste aflevering kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. Maar wij zitten klaar zodra-ie live staat!

Bron: Instagram, RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

 

 

Laatste nieuws