Zien: Temptation Islands Anne heeft een nieuwe vriend

Anne heeft de liefde gevonden bij een oude bekende.

Love is in the air! Vlak voor Valentijnsdag liet Temptation Islands Anne Zwart weten dat ze weer helemaal happy is in de liefde. En niet met een onbekende…

Nieuwe liefde

Vorig jaar deed Anne als verleidster mee aan Temptation Island: Love or Leave. Aan haar deelname aan het programma hield ze een relatie over met single Bowy, maar afgelopen november besloten de twee daar een punt achter te zetten. De sportieve fotografe heeft inmiddels wel weer een nieuwe lover in haar leven, liet ze vlak voor Valentijnsdag weten met een lieve foto op Instagram: “Zo gek op jou”.

Ex en beste vriend

Anne’s nieuwe vlam heet Jesse en is geen onbekende van de fit girl, zo laat ze weten in de caption van de foto. “Soms kan het leven raar lopen. Van exen, naar beste vrienden, naar de liefde van mijn leven. Zo blij en trots om naast jou te mogen staan. “What’s meant to be will always find its way.” Awh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne Zwart (@anne_zwart)

Fotografie & fitness

Naast haar nieuwe liefde heeft Anne nog twee grote passies in haar leven: fotografie en fitness. Onlangs maakte ze bekend dat ze zich voorbereidt op haar allereerste bikinifitnesswedstrijd, die in maart zal plaatsvinden. “Dit is iets wat altijd al in me hoofd speelde maar waarvan ik dacht dat ik het nooit zou gaan doen”, schreef ze op Instagram. “Veel mensen zullen zich afvragen waarom? Omdat het kan en omdat ik dit wil. Trainen voor een doel is leuk en iets nieuws proberen is misschien nog veel leuker! Ik neem jullie mee in mijn avontuur want it’s gonna be a bumpy ride, maar ik ben echt zo excited!” Klinkt alsof 2022 een goed jaar voor de knappe Anne is!

Bron: Love Reality, Instagram | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws