Surprise: de eerste aflevering van De Bachelor is vandaag al te zien

Videoland komt met een Valentijnscadeautje.

Happy Valentine’s Day! Om de dag van de liefde te vieren komt Videoland met een leuke verrassing. De eerste aflevering van De Bachelor staat namelijk nú al online. En dat is niet de enige surprise.

Eerder dan verwacht

Voor iedereen die nog geen romantische plannen had op Valentijnsdag: we’ve got you covered.  Eigenlijk zou het nieuwe seizoen van De Bachelorwaarin Thomas van der Vlugt op zoek gaat naar de ware liefde, op woensdag 16 februari beginnen. Speciaal voor Valentine’s Day is de allereerste aflevering nu al te zien op Videoland. Yay!

Nog een verrassing

Niet alleen voor ons heeft Videoland een verrassing in petto. De bachelor himself kan namelijk ook rekenen op een big surprise. Naast de zestien dames die naar Mexico zijn afgereisd om de presentator aan de haak te slaan, maakt Thomas namelijk kennis met nóg drie prachtige vrouwen. Wij stellen ze alvast aan je voor.

Anna-Noëlle

Een van de nieuwe gezichten die we in De Bachelor te zien zullen krijgen, is de 25-jarige Anna-Noëlle uit Amsterdam. Voor haar werk in vastgoed gaat ze altijd tot in de puntjes verzorgd de deur uit, maar daarnaast vindt ze het geen enkel probleem om in haar pyjamabroek een bezoek aan de supermarkt te brengen. Anna-Noëlle is voorzichtig wat nieuwe vriendschappen en relaties betreft, dus de grote vraag is of Thomas deze muur weet af te breken.

Ascha

De 28-jarige Ascha uit Den Haag is bezig met de laatste loodjes van haar opleiding tot verpleegkundige. Enne, een klik met de bachelor zou er zomaar kunnen zijn. Net als Thomas is Ascha erg avontuurlijk, gek op reizen en graag met een surfbord bij het water te vinden.

Isabella

Zelfstandig ondernemer Isabella (23 jaar) heeft haar eigen webshop in handmade hoeden. In Mexico hoopt ze haar prins op het witte paard te vinden. Of ze zichzelf bij de felbegeerde bachelor vindt passen? Wél als het een kwestie is van opposites attract.

Grote cliffhanger

Vorige week kregen we al een teaservan de eerste aflevering te zien met een spannende cliffhanger. Tijdens de allereerste rozenceremonie onderbreekt presentator Rick Brandsteder de bachelor vlak voordat hij een roos wil overhandigen. “Sorry Thomas, ik moet je even onderbreken. Ik heb nog een kleine mededeling.” Terwijl hij dat zegt, zien we een auto komen aanrijden. Wat hier precies gaat gebeuren? We don’t know. En aan hun geschrokken gezichten te zien, hebben Thomas en zijn ladies ook geen idee.

Hoe dat afloopt kunnen we dus vandaag al zien, maar na het kijken van de eerste aflevering zullen we toch echt even moeten wachten. De rest van de afleveringen verschijnt as usual iedere woensdag op Videoland.

Bron en Beeld: RTL – Videoland/Jasper Suyk

Laatste nieuws