Déze wereldster heeft Songfestivalhit van Duncan Laurence gecoverd

'Ik ben er sprakeloos van', aldus de zanger.

Lees ook

De week is fantastisch begonnen voor Duncan Laurence! Zijn Songfestivalhit Arcade is namelijk gecoverd door een wereldster. Niemand minder dan Kelly Clarkson heeft haar eigen versie van het nummer gezongen. En dat vindt de zanger ‘niet normaal’.

Cover

Het is een droom die uitkomt voor Duncan Laurence. De zanger won in 2019 het Eurovisie Songfestival met zijn hit Arcade. Dat nummer is inmiddels over de hele wereld bekend, en heeft ook Kelly Clarkson bereikt. De 39-jarige zangers was er zelfs zo enthousiast over, dat ze het besloot te coveren in haar eigen show The Kelly Clarkson Show.

Bekijk de cover van Kelly Clarkson hieronder.

Niet normaal

Het is Duncan natuurlijk niet ontgaan dat een wereldster zijn nummer heeft gezongen. “This almost gave me a heart attack. It’s so so so good. Kelly Clarkson singing MY SONG!” reageert hij enthousiast onder de YouTube-video. “Ik weet niet wat er aan de hand is met die track, maar het blijft maar gaan. Een aantal minuutjes geleden kreeg ik een melding dat Kelly mijn liedje heeft gezongen en daarna ook heeft gepost”, zegt hij tegen RTL Boulevard. “Ja, niet normaal. Echt niet normaal. Ik ben er sprakeloos van. Ik ben m’n week denk ik nog nooit zo lekker begonnen.”

Davina Michelle

Het is niet de eerste keer dat Kelly Clarkson een nummer van een Nederlandse artiest covert. Eerder liet ze al haar eigen versie horen van het nummer Liar van Davina Michelle. Wij zijn benieuwd wie de volgende is!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws, YouTube | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook