Oeh la la: Duncan Laurence gaat voor nieuwe look

Duncan, is that you?

Lees ook

Denk je aan Duncan Laurence, dan denk je aan zijn gouden keeltje én aan zijn donkere, krullende coupe. Toch zullen we moeten wennen aan wat lichtere lokken, want de zanger heeft namelijk een nieuwe look.

Blonde coupe

Duncan Laurence bracht enkele dagen geleden een bezoekje aan de kapper en het resultaat mag er zeker wezen. Dit keer is de zanger niet voor de korte coupe gegaan die hij afgelopen voorjaar rockte, maar voor een lichter kleurtje. Duncan heeft zijn lokken namelijk laten blonderen, zo laat hij zien op Instagram. Looking good, Duncan!

Ook Duncans volgers zijn weg van de lichtere coupe van de zanger. “It's the hair for me“, reageert iemand onder de foto. “Love the hair babe“, schrijft een ander. Enne, de complimenten gaan nog wel een tijdje door. “The hair!!!“, “You look great” en “Hot af“, klinkt het verder in de comments.

Platina

Duncan kreeg onlangs very big news uit de Verenigde Staten. De Recording Industry Association of America (RIAA) beloonde Duncans Songfestivalhit Arcade met een platina plak! Daarmee zijn zijn nieuwe lokken bijna zo licht als zijn latest accomplishment. “Knijp me!”, reageerde de zanger destijds vol ongeloof op social media. Enne, dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Wat een prestatie!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook