Zien: EOTB’s Danny laat naam van vriendin tatoeëren 

De realityster is twee maanden samen met zijn vriendin.

Lees ook

Twee maanden geleden deelde EOTB’s Danny met zijn volgers op Instagram dat hij een relatie heeft met de knappe Debbie. De twee hebben elkaar helemaal gevonden, zo blijkt uit een tattoo die Danny onlangs liet zetten.

‘Hoe lief is dit’

Op de pols van Danny pronkt sinds dit weekend de naam van zijn grote liefde. Via Instagram deelt Debbie dat ze enorm verrast is door de romantische actie van de realityster. “Wanneer je vent geheimzinnig weggaat en met je naam getatoeëerd terugkomt 😍😍❤️”, deelt ze via Instagram. 

Op de foto’s zien we de pols van Danny met de naam van Debbie erop getatoeëerd. Debbie vervolgt haar berichtje met de hashtags “#verrassing #mylove #hoeliefisdit”

Instagram official

Debbie en Danny zijn sinds twee maanden Instagram official. De twee moesten hun romance een tijdje onder de radar houden, omdat Debbie nog te zien was in het nieuwste seizoen van Take Me Out. Nadat alle afleveringen op Videoland te bekijken waren, mochten de lovebirds dan eindelijk hun relatie wereldkundig maken.

“Ik heb haar leren kennen via vrienden”, vertelde Danny over zijn kersverse relatie aan LoveReality. “Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een relatie te beginnen, van ons alle twee niet, want zij kwam ook pas net een week uit een vorige relatie. Maar we kwamen elkaar later nog een paar keer tegen en sindsdien gingen we ook echt samen afspreken. Op een gegeven moment waren we bijna iedere dag bij elkaar en uiteindelijk is het dus op een relatie uitgekomen.” Awh!

Bron: Instagram | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook