EOTB’s Danny ondergaat heftige operatie

Via Instagram Stories vertelt de realityster wat er aan de hand is.

Lees ook

In een eerder interview vertelde EOTB-ster Danny dat hij door een heftig motorongeluk zijn been verloor. Dat Danny sindsdien met een kunstbeen door het leven gaat, wil niet zeggen dat hij volledig hersteld is. Via Instagram laat de realityster namelijk weten dat hij onlangs opnieuw een heftige operatie moest ondergaan.

Beenoperatie

Ondanks de heftige gebeurtenis in het leven van Danny, laat de realityster zich niet zomaar uit het veld slaan. Zo deed Danny onlangs mee aan Boxing Influencers om het op te nemen tegen EOTB-collega Sander.

Ondanks dat Danny dit allemaal kan doen met zijn beenprothese, moest hij nog wel een operatie ondergaan. Via Instagram laat hij weten dat hij onder het mes moest om te voorkomen dat er te veel druk of last op zijn rug zou komen.

Operatie goed verlopen

Via Instagram Stories houdt Danny zijn volgers op de hoogte van deze ziekenhuisopname. Zo laat hij weten dat de operatie goed is verlopen. “De operatie is goed gegaan, het zal voorlopig weer revalideren worden, maar dat komt ook allemaal wel weer goed.”

Enne, dat komt mede door zijn lieve vriendin Debbie die aan zijn zijde staat. Via Instagram zien we namelijk dat de lovebirds samen tijd doorbrengen in het ziekhuis.

Nieuwe liefde

Danny en Debbie zijn pas sinds kort Instagram official. LoveReality meldde onlangs dat Danny en Debbie al een paar weken in het geheim een relatie hadden en dit niet met de buitenwereld mochten delen, omdat Debbie nog te zien was in het nieuwste seizoen van Take Me Out. Nu alle afleveringen op Videoland zijn verschenen, mochten de lovebirds onlangs eindelijk hun relatie wereldkundig maken.

“Ik heb haar leren kennen via vrienden”, vertelde Danny over zijn kersverse relatie aan LoveReality. “Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een relatie te beginnen, van ons alle twee niet, want zij kwam ook pas net een week uit een vorige relatie. Maar we kwamen elkaar later nog een paar keer tegen en sindsdien gingen we ook echt samen afspreken. Op een gegeven moment waren we bijna iedere dag bij elkaar en uiteindelijk is het dus op een relatie uitgekomen.” Awh!

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook