Khloe Kardashian deelt trots fitnessresultaten: ‘Zit drie maanden tussen’

Hard work pays off.

Khloé Kardashian staat al een aantal jaar bekend om haar killer body. Ze maakt er geen geheim van dat ze regelmatig in de sportschool te vinden is. Toch was er ook bij haar nog progress mogelijk. Op Instagram laat ze het resultaat van de afgelopen drie maanden zien.

Hard work pays off

Khloé heeft drie maanden lang veel aandacht besteed aan de spieren in haar rug en armen. Het resultaat mag er zeker zijn: er is behoorlijk wat verschil te zien tussen de twee foto’s die ze op Instagram deelt. Op de before-foto heeft ze al zichtbare spieren, maar op de after-foto is te zien dat haar spiermassa flink is gegroeid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Positieve reacties

Khloé schrijft zelf bij de foto’s dat dit het resultaat is van ongeveer drie maanden. ‘We zijn mijn rug en armen aan het sculpten‘, aldus de beroemde Kardashian. Ze krijgt veel positieve reacties op haar post. Haarstyliste Jen Atkin noemt haar ‘mijn heldin’. ‘Ik ben zo onder de indruk van je toewijding Khloé. Jarenlang elke dag opstaan en volledig aandacht aan JOU besteden. Hou van je!’. Ook dokter Thaïs Aliabadi reageert trots: ‘Je ziet er geweldig uit!’ We zijn benieuwd waar Khloé zich nu op gaat focussen in de gym. Binnenkort zien we ongetwijfeld meer resultaten voorbijkomen op Instagram.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram Khloé Kardashian

Laatste nieuws