Khloé Kardashian vertelt openhartig over bijzondere bijwerking van het coronavirus

De realityster liep al vroeg het virus op.

In maart 2020 raakte Khloé Kardashian besmet met het coronavirus. De beauty kreeg net als veel andere coronapatiënten last van allerlei verschillende bijwerkingen. Maar één van die bijwerkingen was volgens de Kardashian-zus wel heel bijzonder.

Haaruitval

In een Twitter Space chat vertelt de realityster openhartig over de symptomen die ze ervaarde met één vervelende in het bijzonder. “Mijn haar viel uit”, deelt ze. “Dus daarna was dat wel even lastig.” Collageenpoeder was haar redding en nu geniet ze weer van een volle dos haar.

Haaruitval is een vaker voorkomend symptoom van COVID-19. Uit een onderzoek van Indiana University is gebleken dat 33 procent van de onderzochte patiënten hier last van hadden. Haaruitval kan een gevolg van stress zijn en ziekte, zoals corona, kan stress veroorzaken in het lichaam. Heel raar is het dus niet.

Angst

In tegenstelling tot vele anderen verloor Khloé juist niet haar reuk en smaak. “Maar alle andere symptomen die je maar kunt bedenken, had ik wel”, vertelt ze. “Ik had een paar dagen vreselijke hoofdpijn. Nu heb ik altijd al last van migraine, maar dit oversteeg die pijn. Dat gecombineerd met hevige hoestaanvallen, was vreselijk. Ik had het idee dat ik mijn borstkas eruit hoestte.”

Khloé laat weten erg bang te zijn geweest toen ze corona bleek te hebben. “Het was toen het begin van de coronapandemie, dus er was nog weinig over het virus bekend. De hele wereld ging op slot en er was geen informatie te vinden”, legt ze uit. Het moeilijkste vond ze dat ze niet in de buurt van haar dochter kon komen. “Het maakt niet uit hoe mooi of groot je huis is, als je wordt gescheiden van je kind… dat is het moeilijkste”, vertelde ze eerder bij The Ellen DeGeneres Show.

Bron: People, AD, US Weekly | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws