Oranje is dé kleur van dit moment

Oranje alleen voor Koningsdag? Hell no.

Lees ook

We hebben in de wintermaanden al snel de neiging om onze kleding aan te passen aan het weer. Zwart, grijs, donkerbruin en wit voeren vaak de boventoon. Dat terwijl we in de wintermaanden juist allemaal behoefte hebben aan wat vrolijkheid. Goed nieuws voor iedereen die er een kleurrijke garderobe op na houdt: de vrolijke oranje items hoeven niet in de kast te blijven hangen. Oranje is namelijk dé kleur van dit moment.

Heerlijk warme kleur

Ook al is het nu winter, de spring/summer collecties van 2022 zijn inmiddels al lang en breed gemaakt. Dat is dan ook waar we de oranje trend spotten; onder andere Dior en Ganni lieten oranje items zien op de runway afgelopen weken. Wij zijn helemaal fan van deze heerlijk warme kleur en hebben alweer allerlei oranje items aan onze winkelmandjes toegevoegd.

Oranje boven

Een oranje top geeft je outfit meteen een pop of colour. Of je de rest van je outfit nu simpel houdt of er juist voor kiest om uit te pakken met andere kleuren en prints: oranje boven zorgt sowieso voor een blij gevoel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EMILIA (@emiliamuss)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Torres (@thisisjessicatorres)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmée Muriël (@esmeevanes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Full on orange

Alleen een oranje top vinden we al een leuk idee, maar een volledig oranje outfit? We’re here for it! Arriveer je bij een etentje in een oranje jurk, dan steel je gegarandeerd de show. Liever een pak? Ook dat ziet er geweldig uit in deze warme kleur.

Accessoires

De outfits hierboven laten het al zien: ook oranje accessories zijn een topidee. Te combineren met andere oranje items voor een uniforme outfit, maar ook leuk bij outfits in andere kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwart pak met een tas zoals die hieronder?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Amber Nijboer (@irisamber)

Vrolijkheid kent geen tijd

Het moge duidelijk zijn: wij zijn fan van deze trend. Het wakkert ons Nederland-gevoel aan en zorgt ervoor dat we ons instantly vrolijk voelen. A little bit of orange a day keeps the winter sadness away. Kom maar door met de oranje kleding en accessoires!

Bron: Stylist UK | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook