Zó ziet het (half)broertje van Ronnie Flex eruit

Ook Ronnies broertje kan goed rappen.

Lees ook

Ronnie Flex is natuurlijk een van de bekendste rappers van Nederland. Maar wat velen wellicht niet weten, is dat hij nog een broertje heeft. Eentje die ook nog eens rapt. It runs in the family!

Broertjes

De appel valt niet ver van de boom, want ook Ronnie's broertje Samir werkt hard aan zijn carrière als rapper. Sinds 2018 zit Samir in de muziekwereld en brengt hij muziek uit onder de naam ADF Samski.

De broers hebben zelfs al samen aan een nummer gewerkt, genaamd: Tot We Vallen. In de videoclip van het nummer zijn de broers te zien in hun hometown Rotterdam. Daarnaast treedt ADF Samski deze maand nog op in het AFAS Live voor de FunX Music Awards samen met grotere namen als Boef, Kevin en Henkie T. Daar zal hij ongetwijfeld een van zijn bekendste nummers No Hook 3 zingen.

Familie

ADF Samski heeft er sinds deze week een nichtje bij, want Ronnie is namelijk trotse vader geworden van dochtertje Rémi. Maandag deelde de artiest het heugelijke nieuws op Instagram. “Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. En we blijven bij je voor altijd en daarna”, schreef Ronnie bij een reeks schattige kiekjes van hem, mama Demi en grote zus Nori.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook