Oops: Lily Collins blikt terug op een ongemakkelijk moment met Britse royals

'Ik gooide met speelgoed naar het hoofd van Prins Charles'

Lees ook

Wanneer je de kans hebt om oog in oog te staan met royalty en hen zelfs een boeket te mogen overhandigen, wat doe je dan? Nou, als je een jonge Lily Collins bent, dan laat je je natuurlijk van je beste kant zien – of niet…

Bloemen voor Diana

Lily Collins, bekend als ‘Emily’ uit Netflix-hit Emily in Paris, had op jonge leeftijd al de eer om de royals te ontmoetten. Maar van etiquette, protocol en beleefdheid moest de peuter niets hebben.

“Mij is verteld dat het volgende gebeurde. Ik was met mijn moeder en vader bij een evenement van de Prince’s Trust en ik gaf bloemen aan Diana, maar het moment dat ze de bos aannam, trok ik hem meteen weer terug”, vertelt de actrice aan James Corden. “Het was alsof alle lucht uit de ruimte werd gezogen. Maar aan de andere kant, ik droeg een schattig jurkje, dus wie zou me straf geven?”

Speelgoed naar het hoofd van Charles

Eerder maakte Lily Collins ook al niet de beste indruk door prins Charles te bekogelen met stukken speelgoed.

“Er is me ook verteld dat toen ik jonger was, ik samen met prins Charles met speelgoed speelde en ik daarbij dingen naar hem gooide. Ik gooide bijvoorbeeld een speelgoedtelefoon naar zijn hoofd. Opnieuw werd alle lucht uit de ruimte gezogen.”

Koninklijke connecties

“Lily Collins had een volkomen normale jeugd vol met dingen zoals, je weet wel, de Royal Family lastigvallen”, vat James Corden het grappend samen op Twitter. Niet elke peuter krijgt de kans om speelgoedtelefoons naar het hoofd van de troonopvolger te slingeren – gelukkig maar voor Charles – dus hoe komt het dat Lily zich al zo jong onder de royals kon mengen?

“Mijn vader (muzikant Phil Collins, red.) heeft veel gedaan voor de Prince’s Trust, en ik ben opgegroeid in Engeland”, legt Lily uit. “Ik ging gewoon mee en ik denk dat ik de neiging had om brutale dingen te doen als tweejarige.”

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook