Net zo’n volumineuze coupe als Lily Collins? Dat is dus heel affordable

Deze hairhack gaan wij sowieso uitproberen.

Lily Collins komt in Emily in Paris altijd piekfijn voor de dag. Van designer handbags tot de meest prachtige jurken: wij zitten altijd vol wardrobe envy te kijken naar haar looks. Maar één onderdeel van haar verschijning kun je dus thuis óók heel makkelijk voor elkaar krijgen: haar coupe!

Subtiel volume

Eerder deze week postte Lily op Instagram een paar prachtige kiekjes. Met een prachtige Maison Valentino-outfit uit hun Resort 2022-collectie en een subtiel matchende purple smokey eye kan Lily op veel complimenten rekenen.

Maar wat het echt afmaakt is die perfecte coupe: lang, steil en met een subtiele lading volume. Wij krijgen er direct sixties vibes van! Geen hoge beehive, maar wel een coupe die indruk maakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Heel haalbaar

Nu is zo’n Valentino-outfit en sieradenset van Cartier misschien niet voor iedereen weggelegd, maar dat kapsel? Dát kun je heel makkelijk voor elkaar krijgen. Er komt namelijk een klein accessoire te pas aan die prachtige coupe, dat je overal op internet kunt vinden.

Het Britse blad Glamour legt uit: “Kapper Gregory Russell deelt zelf geen details over de hairstyle, maar het kan maar zo zijn dat hier een ‘Bumpit’ aan te pas is gekomen!” Enne, goed nieuws: Bumpits kun je op veel plekken op het internet nog vinden voor slechts enkele euro’s. Je kunt ze vinden als kleine kussentjes met klittenband, een soort ingekorte haarbeugels, of simpele opzetstukjes. Het principe is altijd hetzelfde: verdeel je haar in een boven- en onderlaag, zet de Bumpit stevig tegen de onderkant van de haaraanzet van de bovenste laag aan, en verdeel dit haar vervolgens netjes over het accessoire heen. Voilà: een beetje volume zonder gedoe, en zonder een fortuin uit te geven!

Bron: Glamour Magazine UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws