Douwe Bob vader geworden van dochtertje: ‘Welkom prinsesje’

De trotse vader deelt het vrolijke nieuws op Instagram.

Babynieuws voor Douwe Bob en Loes van Delft! De twee zijn de trotse ouders geworden van een prachtig dochtertje.

Bobby Lou

“Welkom prinsesje!”, begint Douwe Bob in zijn bericht op Instagram. “😍 Bobby Lou 😍”, gaat hij verder. De zanger deelt een reeks foto's van de kleine Bobby Lou en is duidelijk dolgelukkig. Op de laatste foto kijkt Douwe Bob stralend de camera in, met de kleine meid op zijn borst.

Bobby Lou is op 9 december 2021 geboren. We wensen de twee heel veel geluk met dit prachtige kindje!

Dikke middelvinger

In juni maakte Douwe Bob tijdens een van zijn concerten bekend dat hij vader zou worden. “Er zit een lieve meid in het publiek. Ze heet Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en daar mag ik vader van worden”, kondigde hij vol trots aan. Om welke Loes het precies ging, bleef een tijdje onduidelijk. Inmiddels weten we dat het om kunstenares Loes van Delft gaat. Aangezien de aanstaande moeder onlangs zelf haar zwangerschap aankondigde op Instagram.

De zanger zou geen relatie hebben met de toekomstige moeder van zijn kind. Het meisje zal dus opgroeien zonder papa en mama in één huis. En dan liggen de meningen van 'het grote publiek' natuurlijk al snel op de loer. In het programma Rooijakkers over de Vloer reageert de zanger op alle kritiek. “Het is ook niet conventioneel. Het is niet 'hoe het heurt' waarschijnlijk en heel veel mensen zullen er ook een mening over hebben”, vertelde hij aan presentator Art Rooijakkers.

“Maar dikke middelvinger voor je”, vervolgde hij met een stralende lach. “Ja, het is toch mijn kind”, vult Art in. “Zeker, en mijn kind gaat geliefd worden. Met alles wat ik heb. Dat weet ik”, beaamde Douwe stellig.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws