Dit is de skincare-routine van Philippine Leroy-Beaulieu uit Emily in Paris

Wat is het beautygeheim van de 58-jarige actrice?

Lees ook

Philippine Leroy-Beaulieu aka Sylvie Grateau in Emily in Paris is niet alleen head of marketing van het Franse marketingbedrijf Savoir, ook is ze een jaloersmakend knappe vrouw. Wat is haar beautygeheim?

Ouder worden

In seizoen twee van Emily in Paris is ouder worden een van de topics die wordt behandeld. En dit onderwerp werd niet alleen vanuit een vrouwelijk perspectief behandeld, maar ook vanuit een mannelijk oogpunt. Zo struggelt designer Pierre Cadault met het feit dat hij ouder wordt en is Sylvie degene die hem bemoedigend toespreekt.

De actrice is in real life 58 jaar oud en omarmt met veel liefde haar rimpels. Philippine houdt zich dan ook niet echt bezig met een uitgebreide skincare-routine, maar heeft wel een aantal gewoontes waar zij zich aan houdt.

Je bent wat je eet

In gesprek met Glamour vertelt Philippine alles over haar beauty habits – die dus verrassend gewoon zijn. “Hoe meer ik op mijn huid smeer, hoe meer het voelt alsof het niet ademt, dus ik houd het supersimpel.”

Zo gelooft de actrice er vooral in dat het gaat om je voedingspatroon. “Het gaat erom wat je in je lichaam stopt, dat weet iedereen.” Zo doet Philippine aan intermittent fasting en drinkt ze regelmatig verse juices. Ook houdt de actrice er ieder jaar in september een bijzondere routine op na. De Emily in Paris-actrice eet dan een korte periode enkel groene en rode druiven met pit. “Ik val dan niet af, maar wat er met mijn huid, ogen, haar en organen gebeurt, is geweldig.” Interesting…

Trots zijn

Ondanks haar nogal bijzondere eetgewoontes in september, heeft Philippine geen extreme beautygeheimen. De actrice vindt vooral dat we trots moeten zijn op het ouder worden. “Het is gevaarlijk om in een wereld te leven waarin mensen niet ouder mogen worden. Ik had hier onlangs een gesprek over met mijn dochter, die onlangs dertig is geworden. Ze zei: ‘Mam, ik wil niet in een wereld leven waarin vrouwen niet ouder mogen worden.’”

“Ik denk dat het heel belangrijk is dat we trots moeten zijn dat we ouder worden en dat we er geen probleem van moeten maken; het moet niet iets zijn waar we niet over praten”, vervolgt de actrice. “Je hoeft je niet te schamen om het feit dat je ouder wordt. Iedereen wordt ouder”, verklaart Philippine.

Rimpels omarmen

Philippine is inmiddels 58 en hoopt dat iedereen hun rimpels juist omarmt. “Als iemand niet zegt: ‘Dit is mijn leeftijd, dit is wie ik ben, mijn rimpels zijn mijn rimpels, en ik omarm mijn rimpels, dit is mijn leven”, is dat heel jammer.” Hear, hear. 

Bron: Glamour, Elegance | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook