Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is je goede voornemen volgens je sterrenbeeld

Jouw doel voor 2022 staat in de sterren geschreven.

Goede voornemens

Yay, het is 2022! De hangover van NYE is inmiddels bijna weg en het is hoog tijd om je goede voornemens op een rijtje te zetten voor het nieuwe jaar. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan naar je sterrenbeeld!

In de sterren geschreven

Om je goede voornemens te bepalen hoef je dit jaar niet al je schades en schande van afgelopen jaar na te gaan. Nee, jouw goede voornemens staan gewoon getekend in de sterren. Elk sterrenbeeld heeft zo zijn eigen missie dit jaar en wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Op deze manier wordt 2022 finally weer een jaar to remember.

Waterman (21 januari - 19 februari)

Wees niet bang om verliefd te worden. Dit hoeft niet per se op een persoon te zijn. Watermannen zijn een zeldzame mix van verlegen, onafhankelijke, onbuigzame en creatieve wezens. Dit leidt vaak tot succes op werkgebied, maar brengt hen zelden in aanraking met nieuwe dingen op privégebied. Maak een schilderij, volg een nieuwe cursus en zeg vaker 'ja', wie weet word je verliefd op iets heel nieuws.

Vissen (20 februari - 20 maart)

Ga op reis naar een nieuwe bestemming. Van nature hebben Vissen zachtaardige en intuïtieve zielen, die hun eigen behoeften op de laatste plek zetten. Stap uit je comfort zone en plaats jezelf voor één keer op de allereerste plek. Maak een grote reis naar een nieuwe bestemming. Dit hoeft niet ver weg of duur te zijn, als het maar in het teken van jouzelf staat.

Ram (21 maart - 20 april)

Probeer eens meditatie. Rammen zijn namelijk gedreven, hebben weinig geduld en nemen nooit genoeg rust. Je bent ambitieus, no-nonsense en pro-actief. Dat zijn belangrijke waarden, maar wanneer je de rust voor jezelf neemt, zul je je energie zien stijgen. Ga vaker even zitten, focus op je ademhaling en neem de tijd om je batterij op te laden.

Stier (21 april - 20 mei)

Doe iets groots en spontaans. Het is moeilijk om iets spontaans te plannen, maar jij als Stier bent een geboren planner, dus maak hier je prioriteit van. Jij leeft op stabiliteit en routine, dus daarom mag jij heus dit jaar uit je comfort zone stappen. Boek een ticket, kus iemand die je niet kent, laat alles vallen voor een paar dagen. Jouw routine verdwijnt toch niet.

Tweelingen (21 mei - 21 juni)

Begin een dagboek. Voor iemand die een hekel heeft aan routine, ben jij altijd op zoek naar verandering. Je bent een geboren avonturier, maar een nadeel van al jouw spannende, bewogen dagen is dat je ze snel vergeet. Neem vanaf nu een paar minuten per avond om al jouw prachtige avonturen op te schrijven.

Kreeft (22 juni - 22 juli)

Wees dankbaar. Kreeften zijn vaak diep ingetogen personen. Jij hebt mensen lief, maar wel in stilte. Maak er dit jaar jouw missie van om de mensen om je heen te laten weten dat je van ze van je houdt, en vooral waarom je van ze houdt. Door woorden of door daden, laat elke dag je loyaliteit zien.

Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Leeuwen zijn van nature vriendelijk, grappige en warme personen. Jij staat altijd in het middelpunt van belangstelling. Maar wanneer het aankomt op plannen maken en je hier aan houden, laat je het vaak afweten. In 2022 ga jij je focussen op het maken van kleine plannen met vrienden én deze plannen ook daadwerkelijk uitvoeren. Ook als het al laat is of als je moe bent. Alle mensen die je dankbaar zijn, zullen je verbazen.

Maagd (24 augustus - 22 september)

Doe iets waar je als de dood voor bent! Als Maagd weet jij je dondersgoed aan schema's en regels te houden, maar niet per se hoe je deze overtreedt. Je houdt van je comfort zone, maar hey, wie niet? Doe iets wat daar buiten ligt, wat je niet durft. Je zult zien dat je zelfs de kleinste dingen dan nog meer leert waarderen.

Weegschaal (23 september - 23 oktober)

Neem afscheid van je slechte relatie(s). Als een van de meest geduldige, oprechte en aardige sterrenbeelden bevind jij je vaak in vriendschappen waarin jij alleen maar geeft en egoïsme terugkrijgt. Dit jaar is het tijd om afscheid te nemen van die vriendschappen. Zorg dat jouw liefde en energie alleen nog maar ook teruggegeven wordt.

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Wees niet bang om je te verontschuldigen. De gepassioneerde, koppige Schorpioen is goed in discussiëren, maar minder goed om toe te geven dat-ie fout zit. Je hebt genoeg trots – dat maakt jou een magnetisch persoon – maar zorg ervoor dat je het compenseert met bescheidenheid. Toegeven dat je fout zit zal je relaties niet slechter maken. Jouw dierbaren zullen nog altijd waarde hechten aan je sterke mening.

Boogschutter (23 november - 21 december)

Idealistisch, hilarisch en zorgeloos, dat ben jij. Je hebt een hekel om aan iets vast te zitten of om voor lange tijd op een en dezelfde plek te zijn, iets wat jou een fascinerend persoon maakt. Toch gebruik je vaak jouw humor en gezelligheid om je verstoppen voor jouw diepere emoties. Probeer daar dit jaar eens niet voor weg te rennen. Soms zijn de diepere emoties de allerleukste emoties.

Steenbok (22 december - 20 januari)

Wees optimistisch. Je bent verantwoordelijk, georganiseerd en gedisciplineerd en je weet hoe de vork in de steel zit. Je bent door en door realistisch en je bent een echte intellectueel, maar optimistisch zijn is een uitdaging. Probeer het te zijn, letterlijk. Probeer optimisme te zien als een nieuwe hobby, stap voor stap. Misschien ga je het nog leuk vinden.

Misschien ook voor jou:
Déze vragen zou je volgens je sterrenbeeld aan je partner moeten stellen
Lifestyle
  • BuzzE
  • Bridget Jones