Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Happy new skin: zo geef je je huid in 2022 een boost

Allemaal onder het motto: niet zeggen, maar natuurlijk doen.

huid 2022

Heb jij aan het einde van het jaar volop genoten van (iets te veel) glazen champagne, oliebollen en uitgebreide diners? Grote kans dat je in 2022 iets gezonder wil eten en drinken. Maarre, hoe zit het eigenlijk met je huidverbeterende goede voornemens? Huidverbeterend cosmeticamerk hannah geeft je een aantal tips om je huid in 2022 een boost te geven.

Nieuw motto

Het nieuwe jaar vraagt om natuurlijke voornemens, zo besloot cosmeticamerk hannah. Onder het motto: 'Niet zeggen, maar natuurlijk doen!', wil hannah zich in 2022 focussen op duurzamere verpakkingen. Je hebt volgens het cosmeticamerk geen luxe pot nodig om te bewijzen dat de inhoud van het product goed is. Een huidverbeterend product kan ook in een recyclebare tube komen, daar verandert de kwaliteit van de inhoud niets aan. In 2022 keert hannah terug naar de basis en kiest voor een transformatie. Het cosmeticamerk neemt afscheid van luxe potten, kartonnen doosjes en bijsluiters.

Detox voor je huid

Januari voelt voor veel mensen als een heuse detox maand. We laten drankjes links liggen en kiezen voor een gezonde hap. Maar niet alleen je lijf kan na de decembermaand een detox gebruiken, ook je huid vraagt om een dieptereiniging. Wil je weer stralend, zuiver en fris voor de dag komen? De hannah Cleansing Clay is een zuiverend detoxmasker en zit bomvol ingrediënten die je bloed flink laten circuleren. Of je huid nu gevoelig, vet, onzuiver of geïrriteerd is: de Cleansing Clay is de eerste stap naar een zuivere huid.

Cleansing Clay

Feeling like a peeling

Voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, is het verstandig om zo nu en dan een peeling op je gezicht aan te brengen. De Enzymatic Skin Peeling zorgt voor extra doorbloeding van de huid. Dode huidcellen worden verwijderd waarna je huid glad, zacht en fris aan zal voelen. Hoe het werkt? Na het reinigen van je huid breng je de peeling met masserende bewegingen aan. Na ongeveer vijf minuten kan je de peeling verwijderen et voilà, je huid voelt zijdezacht aan.

Enzymatic Skin Peeling

Voldoende zuurstof

Niet alleen je lijf, maar ook je huid heeft voldoende zuurstof nodig. Sterker nog, vanaf een leeftijd van 20 jaar is je huid minder goed in staat om zichzelf in optimale conditie te houden. We need oxyxen, en dat begrijpen ze bij hannah maar al te goed. De Oxys Genes is een huidverbeterende crème die ervoor zorgt dat de huidcellen benodigde zuurstof opnemen, om vanuit daar nieuwe energie te vormen. Als dat geen boost voor je huid is, dan weten wij het ook niet meer.

Oxys Genes

Recovery time

Niet alleen hebben we in de decembermaand korte nachten en nuttigen we iets meer ongezonde snacks, ook het koude en gure weer speelt een rol. De wintermaanden maken je huid droog en geïrriteerd, dit komt doordat de vocht- en vetverhouding in onze huid niet meer in balans is. Heb je regelmatig een tekort aan vocht in de huid? Dan ligt huidveroudering op de loer. De Cell Recovery Cream zorgt voor een verbetering van de vocht- en verhuishouding in de huid en geeft je huid een enorme oppepper, de crème is namelijk voller en voedend.

Cell Recovery Cream

Me-time

Een goed voornemen voor 2022: iets vaker een me-time momentje inplannen. Niets is lekkerder dan een uitgebreide douchesessie met een heerlijk ruikende doucheolie. De hannah Shower Treatment, op basis van sojaboonolie, maakt je huid zacht en glad. Niet alleen is een perzikhuidje dankzij deze olie gegarandeerd, ook is het de ideale olie om je huid te scheren – zonder stoppels of irritatie. Douchen was nog nooit zo lekker.

Shower Treatment

Is één van jouw goede voornemens het volhouden van een huidverbeterende routine? Probeer dan iedere dag een momentje voor jezelf in te plannen, om bovenstaande huidproducten in alle rust op je gezicht aan te brengen. Zet een kopje thee, steek een geurkaarsje aan en zet een rustgevend muziekje op. Wedden dat je in deze vijf tot tien minuten helemaal tot rust komt en je na een aantal weken helemaal niet meer zonder dit fijne momentje kunt? Je huid zal je dankbaar zijn!

Beeld: hannah

Beauty
  • hannah