Britney Spears onthult of ze binnenkort weer muziek gaat maken

Kunnen we binnenkort weer een hit van Britney verwachten nu ze vrij is van haar vader?

Nu Britney Spears eindelijk vrij is van haar vader, klinken er geruchten over een mogelijke comeback in de muziek. Op Instagram laat de popzangeres weten of we binnenkort nieuwe muziek van haar kunnen verwachten.

Nieuwe muziek

Na dertien jaar onder curatele van haar vader te hebben gestaan, is Britney Spears eindelijk vrij. Betekent dat dat we weer hits als Toxic, Oops!… I Did It Again en Womanizer kunnen verwachten? Daar lijkt het niet op helaas, zo blijkt uit een recente Instagram-post van Britney herself.

“Dertien jaar lang vroeg ik of nieuwe liedjes en remixes van mijn oude nummers mocht zingen”, vertelt Britney openhartig. Hoewel ze keihard moest werken van haar vader, mocht ze dit niet zelf bepalen. “Elke keer dat ik het vroeg, kreeg ik 'nee' te horen”, aldus de zangeres. Dit deed haar naar eigen zeggen veel pijn. “Ik wist precies wat ik wilde dat mijn fans zouden zien. Ik snapte dan ook niet waarom mijn muziek en remixes van mijn muziek op televisie te horen waren, terwijl ik – de persoon van wie de muziek is – steeds 'nee' te horen kreeg.”

Link tool: post not found

Bang voor de muziekindustrie

Door alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is, ziet Britney het dan ook niet zitten om haar oude nummers ten gehore te brengen. “Het zal voor veel mensen raar zijn dat ik niet meer met mijn muziek bezig ben, maar dat is slechts oppervlakkig. Mensen hebben geen idee hoeveel afschuwelijke dingen mij zijn aangedaan. Nadat alles wat ik heb meegemaakt, ben ik bang voor mensen en de muziekindustrie”, onthult Britney. “Zij hebben me echt heel veel pijn gedaan!”

“Dat ik niet meer met muziek bezig ben, is mijn manier om 'f*ck you' tegen mijn familie te zeggen”, gaat de zangeres verder. Volgens Britney profiteert alleen haar familie ervan als ze terug de muziek in gaat.

Goede voornemens

Dat we binnenkort geen nieuwe nummers van miss Britney hoeven te verwachten, betekent niet dat de zangeres van plan is stil te gaan zitten. “Mijn doel voor dit jaar is om mezelf wat meer te pushen en dingen te doen die ik eng vind”, vertelt ze in de post. “Maar niet te veel. We zijn gewoon maar mensen en ik ben geen Superwoman.” En zo is het maar net. You go, Britney!

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws