Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

#FreeBritney: vader Britney Spears officieel geen curator meer

De zangeres is 'in de zevende hemel' door het goede nieuws.

Britney Spears

Britney Spears is stronger than yesterday. Vandaag is namelijk bekend geworden dat haar vader na dertien jaar (!) officieel geen curator meer is. Yes!

'De situatie is niet houdbaar'

Een rechter in Los Angeles heeft Jamie Spears, de vader van Britney, na dertien jaar ontzegt als toezichthouder. "De huidige situatie is niet houdbaar. Ze weerspiegelt een verziekte omgeving die om de verwijdering van Jamie Spears vraagt", stelt de rechter.

De vader van Britney werd dertien jaar geleden als toezichthouder aangewezen toen de zangers een mentale inzinking kreeg. Doordat Jamie het curatorschap op zich nam, had hij ook recht op het geld van zijn dochter. Ook maakte hij ingrijpende beslissingen over de gezondheid van zijn dochter. Britney heeft op Instagram al laten weten 'in de zevende hemel' te zijn.

Britney vs. Spears

De zaak van Britney tegen haar vader speelt al een tijdje. Ook is er sinds kort een documentaire over de zaak op Netflix verschenen, genaamd Britney vs. Spears. Hierin kunnen we alle twijfels, angsten en haar strijd tegen het curatorschap zien. "Dit duurt al dertien jaar. En het is genoeg geweest. Ik wil gewoon mijn leven terug", hoor je Britney zeggen.

Verloofd

Gelukkig heeft de zangeres iets om naar uit te kijken. Britney gaat namelijk trouwen met haar grote liefde Sam Asghari. Bij een lieve foto schrijft ze de legendarische woorden: "I can't f*cking believe it!!!

Misschien ook voor jou:
Britney Spears spreekt zich uit: 'Ik wil gewoon mijn leven terug'
Showbizz
  • RTL Boulevard, Nu.nl
  • BrunoPress