Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Berichtje! De Love Island Xmas Reunion staat nu op Videoland

Merry Christmas van de Islanders!

Love Island

Hoewel het alweer zeven maanden geleden is, kunnen we ons het afgelopen seizoen van Love Island nog als de dag van gisteren herinneren. Maarre, hoe staat het nu met de prille liefde tussen Nina en Paulo? En zijn Job en Esmee nog steeds happy together? Dat en nog veel meer kun je vanaf nú zien in de Love Island Xmas Reunion op Videoland. Merry Christmas!

Love Island Xmas Reunion

Kerst is here en dat betekent natuurlijk tijd voor friends and family – voor zover dat met de huidige coronamaatregelen mogelijk is of course. Wie in de loop van het jaar absoluut vrienden zijn geworden, zijn de deelnemers van Love Island 2021. Enne, stiekem zijn wij ook best wel gehecht geraakt aan ze, we hebben immers een paar weken lang elke dag hun liefdesavontuur kunnen volgen. Wij zijn dan ook reuze benieuwd hoe het nu met de finalisten van Love Island is.

Hoe gaat het samenwonen van Love Island-winnaars Job en Esmee? Is de vonk tussen runner-ups Donny en Rowenna nog steeds aanwezig? Dat en nog veel meer is vanaf vandaag te zien in de Love Island Xmas Reunion. Onderstaande trailer belooft in ieder geval al héél veel goeds.

Wat kunnen we verwachten?

Het is niet de eerste keer dat er een Love Island kerstspecial wordt georganiseerd. Bij de UK-versie van het programma zagen we eerder ook een kerstspecial, waarin we een hoop duidelijkheid kregen over de gemaakte koppels. Want wie zijn er nog samen? En waarom zijn sommige koppels uit elkaar gegaan? We gaan het allemaal horen.

De Love Island Xmas Reunion is vanaf vandaag te zien op Videoland. Een Merry Christmas, indeed!

Misschien ook voor jou:
Monica Geuze doet boekje open over nieuw seizoen Temptation Island
Lifestyle
  • Love Island/Videoland
  • Instagram