Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Met dit middeltje van de Action heb je nooit meer last van schurende bovenbenen

Ideaal!

bovenbenen

Het zonnetje schijnt, de temperaturen lopen op en dat betekent: schurende bovenbenen. Jep, de zomer heeft helaas niet alleen maar voordelen. Er komen soms ook ongemakken bij kijken, zoals je benen die tegen elkaar aan schuren onder dat leuke zomerjurkje. Gelukkig kun je dit oplossen met een handig én spotgoedkoop middel van – jawel – de Action

Vervelend fenomeen

We klagen al een aantal jaar over het uitblijven van de zomer, maar eindelijk is-ie daar: de zon. Hoe fijn de warme temperaturen ook zijn, het gaat helaas ook gepaard met enkele irritaties. Zoals plakkende en schurende bovenbenen. Gelukkig heeft Action nu hét middel die dit kan voorkomen. De winkel heeft namelijk anti-schuur sticks. Ja, echt waar!

Met de handige ‘anti-schuren lichaamsstick‘ van de Action schijnt het dat je je rokjes, jurkjes en shorts weer kunt dragen zonder problemen. De stick is lekker budgetproof, dus goed om er direct een aantal van in te slaan. De stick bevat 50 gram van het wondermiddel en kost € 2,29. Zeg maar dag tegen schurende bovenbenen, en hallo pijnvrije zomer.

Zo werkt het

Deze stick zou dé oplossing zijn voor schurende bovenbenen. De stick werkt een beetje als een deostick. Draai hem een stukje omhoog zodat het product tevoorschijn komt, breng aan op de plekken waar het bij jou schuurt en ta-da; geen pijnlijke, schurende bovenbenen meer. Naast je bovenbenen kun je het product ook aanbrengen tussen bijvoorbeeld je tenen en onder je oksels, eigenlijk overal waar je last hebt van een schurende, geïrriteerde huid.

De textuur is transparant en ook nog eens verrijkt met vitamine E. Dit zorgt ervoor dat de tere huid wordt beschermd tegen beschadigingen. Een warme, broeierige dag waarop je veel zweet? Dan zal je de plekjes wat vaker moeten bijwerken. Gelukkig is de stick klein in formaat, dus je steekt ‘m zo in de tas. Trek je favoriete rokjes en jurkjes dus maar snel weer uit de kast!

Beauty
  • Vriendin, Dingen voor Vrouwen
  • Adobe Stock