Nooo: Chrishell Stause en Jason Oppenheim zijn uit elkaar

Het Selling Sunset-liefdessprookje is helaas na vijf maanden alweer voorbij.

Na een relatie van vijf maanden is het helaas alweer over en uit tussen Selling Sunset-sterren Chrishell Stause en Jason Oppenheim. Op Instagram laten de twee weten dat ze besloten hebben uit elkaar te gaan.

Meest gelukkige relatie

“Hoewel Chrishell en ik niet meer samen zijn, blijven wij beste vrienden en zullen we altijd van elkaar houden en elkaar blijven steunen”, begint Jason bij een lieve foto van de twee samen. “Zij was de meest geweldige vriendin die ik ooit heb gehad en het was de gelukkigste en meest bevredigende relatie van mijn leven.” Jason vertelt dat hij en Chrishell andere ideeën hadden over het stichten van een gezin. “Maar we hebben nog steeds heel veel respect voor elkaar.”

“Chrishell is een uitzonderlijk mens en van haar houden en haar in mijn leven hebben is een van de beste dingen die me ooit zijn overkomen”, sluit Jason zijn bericht af.

Eigen gezin

Ook Chrishell laat in een uitgebreid bericht op Instagram weten dat zij en Jason niet meer samen zijn. “Het voelde beangstigend en eng wetende dat het misschien niet eindigt in wat de maatschappij als een succes beschouwt en waar ik uiteindelijk naar op zoek ben. Maar na vele lange, oprechte gesprekken, kies ik ervoor om het als een succes te zien, ongeacht welk label er publiekelijk aan wordt gehecht”, begint de realtor haar bericht.

“Jason was en is mijn beste vriend. Hoewel onze ideeën over een gezin niet bij elkaar passen, hebben wij nog altijd heel veel respect voor elkaar”, gaat Chrishell verder. “Mannen hebben de luxe van tijd die vrouwen niet hebben, dat is gewoon hoe het gaat.”

Transparantie

Chrishell laat verder weten dat ze het onwennig vindt om hier publiekelijk over te spreken. “Hoewel mijn eerste reactie op een privésituatie is om er niet over te praten, is het soms makkelijker om transparant te zijn. We krijgen immers maar één kans in dit leven”, vertelt ze.

De Selling Sunset-star geeft de hoop op een eigen gezin niet op. “Ik hoop heel erg dat ik ooit een gezin zal hebben en de beslissingen die ik op dit moment neem, zijn met dat doel voor ogen”, laat ze weten. “Bedankt voor alle kindness en steun voor degenen die dit begrijpen.” Tot slot heeft ze nog enkele woorden voor ex-lover Jason. “Bedankt voor de meest geweldige relatie en dat je altijd eerlijk tegen me bent, zelfs als het pijn doet.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws