Ouch: Chrishell en Robert sneren naar elkaar over ongemakkelijke Selling Sunset-date

Dit maakt de situatie nóg ongemakkelijker.

Selling Sunsets Chrishell Stause is momenteel happy together met Jason Oppenheim, maar was tijdens het vierde seizoen van de Netflix-hit nog hartstikke vrijgezel. Zo had ze een enorm ongemakkelijke blind date met Robert Drenk waar de twee nog steeds niet van bijgekomen zijn. Via Twitter haalt het tweetal namelijk behoorlijk naar elkaar uit.

Awkward

Kijkers van Selling Sunset hebben waarschijnlijk, net als wij, tenenkrommend naar de blind date van Chrishell en Robert gekeken. Niemand minder dan Heather en lover Tarek wisten de twee met elkaar te matchen en regelden een ontmoeting op een fancy bootfeestje. Dit pakte echter niet zo soepel uit.

Zo hadden de twee totaal geen gespreksstof en tilde Robert Chrishell plotseling op terwijl ze met haar besties aan het dansen was. Awkward.

Ongemakkelijke scène

Ook op het Twitter-account van Netflix wordt de awkward situatie tussen Chrishell en Robert nog eens aangekaart. “What not to do on a blind date”, schrijft de streamingdienst bij de ongemakkelijke situaties tussen de twee.

Het duurde vervolgens niet lang tot Chrishell op de post van Netflix reageerde en zei: “Even eerlijk, dit was niet echt het liedje waar we op dansten. Laten we een petitie starten om onbewerkte dans-beelden te releasen. We look manic.” Waarop een fan laat weten dat de hele situatie cringe was. “The whole scene was cringe, even their dance move was cringe… Everything was cringe. They should have renamed it to 'The Cringe'”

Sneren op Twitter

Het duurt vervolgens niet lang tot ook Robert van zich laat horen op Twitter. “Bedoel je eigenlijk niet te zeggen dat de date vanaf het eerste moment al mislukt was, omdat je boyfriend Jason daar ook was? Ik denk dat het verstoppen van je vriend voor een man waarmee je een blind date hebt, behoorlijk cringe is.”

Dat Robert niet op z'n mondje is gevallen, is ook Chrishell niet ontgaan. De realtor besluit hierom fel te reageren en schrijft: “Oh hi Robert! Jason was hier mijn vriend nog niet. Dat kwam pas veel later. Maar als je je hierdoor beter voelt over je eigen gedrag, dan snap ik het.” Aiii…

Schuld van de productie

Het is echter niet de eerste keer dat Robert zich uitlaat over de awkward date met Chrishell. In een eerder interview met Page Six stelde hij al dat de producers hem hebben opgelicht voor een slechte date.

“Het lijkt alsof ik ben opgelicht – alsof ze me als pion in een schaakspel gebruikte. Het was echt ongemakkelijk. Producenten vertelden me dat het een date zou worden en we genoeg tijd zouden krijgen om elkaar te leren kennen.”

Bron: NSMBL | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws