Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gespot op Instagram: oortjes met draad zijn weer helemaal on trend

'Wired girls', it is!

draad oortjes

Dacht je helemaal on trend te zijn met je Apple Airpods? Think again. Oortjes met draad zijn weer helemaal cool, als we fashion icons Dua Lipa, Bella Hadid en Squid Game-actrice HoYeon Jung mogen geloven.

Budget trend

Oké, we moeten toegeven: Airpods zijn stiekem wel de uitvinding van de eeuw. Je hebt geen last meer van het draad waar je oorbellen én mondkapje continu in verstrikt raken. Daar komt nog bij: het traditionele 'draad' gaat om de haverklap in een knoop zitten.

Aan de Airpods van Apple hangen echter wel een aantal nadelen. Zo zijn ze altijd op een onhandig moment leeg (lees: wanneer je net de sportschool inloopt) of raak je het doosje regelmatig kwijt. En als we de Instagrampagina 'wired girls' mogen geloven, zijn Airpods ook helemaal niet meer cool.

Cool girls

It-girls als Bella, Dua Lipa en HoYeon bewijzen namelijk dat oortjes mét draad juist enorm populair zijn. Het lijkt een heus fashion statement te zijn, aangezien menig mode-icoon met deze oortjes wordt gespot.

Onderstaande kiekjes zijn slechts een greep uit de foto's die de pagina wired girls deelt. En na een tijdje scrollen kunnen we het eigenlijk wel begrijpen, de old school oortjes zien er stiekem best wel tof uit.

Waarom deze oordopjes plotseling zo populair zijn? Dat zou volgens de Insta-pagina te maken kunnen hebben met de prijs en het imago wat daarbij hoort. It-girls willen hiermee laten zien dat ook budget items nog steeds on trend kunnen zijn.

Dus, twijfelde jij nog om Apple Airpods te kopen? Houd die honderd euro dan lekker in je zak en koop een paar oldschool oordopjes die op dit moment nog geen €20 kosten. Zo kan je fashionable muziek luisteren zonder te veel geld uit te geven. Als dat geen win-win situatie is, dan weten wij het ook niet meer.

Misschien ook voor jou:
Zien: prinses Alexia gespot in betaalbare jas van de H&M
Fashion
  • HLN
  • BrunoPress, Instagram