Dit heerlijke hoofddeksel spotten we momenteel overal op Instagram

Zo houd je je hoofd deze winter wel warm.

Lees ook

In de winter gaan we graag fashionable gekleed, maar we hebben het daarnaast ook graag warm. Deze twee factoren gaan niet bij iedere wintertrend hand in hand, al lijkt dít hoofddeksel daar verandering in te brengen. We spotten deze fluffy hoofddeksels namelijk overal op Instagram.

Faux fur

Draag jij in de zomer graag een pet of bucket hat? Dan kan je deze trend ook in de winter voortzetten. Fluffy bucket hats zijn op dit moment in veel soorten en maten verkrijgbaar en geven je outfit nét een beetje extra jeu.

Kies voor een natuurlijke tint zoals lichtbruin, donkerbruin of gebroken wit voor een klassieke look. Wil je een statement maken? Dan kan je ook kiezen voor een variant in een felle kleur.

Combineren

Het combineren van een faux fur of fluffy hoed is allesbehalve ingewikkeld. In principe kan je eindeloos mixen en matchen, maar het is hierbij verstandig om rekening te houden met de materialen van je outfit. Kies er bijvoorbeeld voor om een fluffy hoedje te combineren met een leren jas en een denim broek. De verschillende materialen zorgen ervoor dat je look extra edgy oogt.

Draag je liever geen bucket hat? Ook dan is er een faux fur variant die goed bij je past. Influencer Noor Kleinenberg de Groot laat zien dat een mutsje van nepbond je look ontzettend chic kan maken.

Naast de faux fur hoedjes die we overal op Instagram spotten, zijn ook grof gebreide mutsen hot and happening. Ben je niet zo'n fan van het dragen van een hoofddeksel en vind je de grote fluffy variant nét iets te heftig? Dan is een gebreide tussenstap een goede manier om aan een accessoire op je hoofd te wennen. En geloof ons: als de temperaturen gaan dalen dan ben je deze trend alleen maar ontzettend dankbaar.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook