B&B Vol Liefde-Roxanne doet boekje open over liefdesleven

Hoe zit het nu tussen Roxanne en Mitch?

Lees ook

Tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde kreeg Roxanne een goede klik met de knappe Mitch. De twee bleven samen tot het einde van het programma over, maar van een relatie was geen sprake. Aan Grazia vertelt Roxanne hoe het nu tussen de twee zit.

Goede band

Roxanne en Mitch hadden een klik die wij als kijker allemaal zagen. Mitch en Roxanne hoefden elkaar maar aan te kijken en wisten precies elkaars gedachten te lezen. Die connectie ontkent Roxanne niet, maar toch ontbrak er iets. “Met Mitch had ik een ontzettend goede klik, maar ik miste een bepaalde chemie”, vertelt ze aan Grazia.

Ondanks die goede band was er geen sprake van kriebels in haar buik. “Hij zat echt al vanaf het begin in het programma, maar na drie weken voelde ik nog niet die drang om hem te zoenen.”

Contact gehad

Na de opnames van het programma, die drie weken lang duurden, waren Roxanne en Mitch helemaal gebroken. Volgens de B&B-eigenaresse hadden de twee allebei wat rust nodig. “Mitch stelde voor om elkaar na het programma nog te zien en te spreken, daar stond ik ook voor open”, legt ze uit.

Er was contact via WhatsApp, maar helaas is er geen romance ontstaan. “We hebben contact gehad en geappt, maar spraken niet meer af om te daten. Het is een ontzettend leuke jongen, maar ik denk niet dat het ooit nog wat zal worden.”

In de nieuwste Grazia blikken Oriana (De Bachelor), Dusty (Ex on the Beach: Double Dutch), Nina (Love Island), Delphine (Temptation Island: Love or Leave) en Roxanne (B&B Vol Liefde) terug op hun afgelopen jaar. Nu in de winkel.

Beeld: Mart Tebbens

Laatste nieuws

Zie ook