Zien we B&B Vol Liefde-Roxanne binnenkort weer op Videoland?

Wij zien dit wel zitten!

B&B Vol Liefde nam afgelopen zomer wekenlang onze doordeweekse avonden in beslag. Zo genoten we met volle teugen van Roxanne en haar mannen. We zouden het dan ook enorm leuk vinden om Roxanne weer op tv te zien, en daar lijkt ze zelf ook voor open te staan.

Q&A

Sinds haar deelname aan B&B Vol Liefde heeft Roxanne er behoorlijk wat Insta followers bijgekregen die van alles over haar willen weten. De B&B-eigenaar houdt daarom regelmatig een Q&A op Instagram.

Onlangs gaf ze haar volgers weer de gelegenheid om hun vragen in te sturen. Zo kreeg Roxanne onder andere de vraag wat haar plannen zijn voor kerst en werd ze aan de tand gevoeld of ze nog een keer op tv wil komen.

TV

Voordat Roxanne meedeed aan B&B Vol Liefde was ze al eens te zien in een aflevering van Steenrijk, Straatarm. Enne, als het aan haar volgers ligt, ruikt dat naar meer. “Wanneer kom je weer op tv met je stralende verschijning?”, vraagt iemand.

“Deze vraag krijg ik nog steeds vaak en ik voel me erg vereerd dat jullie dat graag zouden willen”, begint Roxanne. “Ik zou zeker nog meer op tv willen komen! Maar dan moeten we denk ik toch bij RTL of Videoland zijn.” Wij zien dit in elk geval ook wel zitten!

Beeld: Love & Reality

Laatste nieuws