Love Islands Nina onthult: zo gaat het nu tussen haar en Paulo

Zijn de twee nog happy together?

Lees ook

Nina en Paulo vormden tijdens hun deelname aan Love Island een prachtig koppel. De twee konden over alles praten en – dit móet gezegd worden – waren samen een plaatje om te zien. Echt official maakten de twee het niet tijdens hun deelname aan de liefdesshow, maar hoe gaat het eigenlijk?

Love Island

In de nieuwste Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt, blikken we met vijf realitysterren terug op hun deelname aan een reality-show. Nina deed in het afgelopen seizoen van Love Island mee en viel hier voor de handsome Paulo. De twee vertrokken met kriebels in hun buik naar Nederland, maar wilden de tijd nemen om elkaar nog beter te leren kennen.

“Ik heb altijd tegen Paulo gezegd: ‘We moeten kijken hoe het in Nederland gaat.’ Voor je zegt dat iemand de ware is, moet je die persoon heel goed leren kennen”, vertelt Nina aan Grazia.

Veel twijfels

“Paulo en ik hebben op Love Island maar weinig tijd gehad, veel minder dan de andere koppels. Ik wil niet zeggen dat Paulo zich tijdens Love Island anders heeft voorgedaan, maar in Nederland leerde ik hem pas echt goed kennen”, gaat Nina verder.

De twee hebben nog goed contact, maar van een officiële relatie is op dit moment geen sprake. “Ondanks dat we nog goed contact hebben, weet ik nog steeds niet zeker of we de perfecte match zijn. We gaan het zien…”

In de nieuwste Grazia blikken Oriana (De Bachelor), Dusty (Ex on the Beach: Double Dutch), Nina (Love Island), Delphine (Temptation Island: Love or Leave) en Roxanne (B&B Vol Liefde) terug op hun afgelopen jaar. Nu in de winkel.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook