Trend du moment: grote brillen

The bigger, the better.

De tijd van saaie monturen ligt ver achter ons, anno 2021 zijn brillen namelijk heuse fashion items. Dat (zonne)brillen echte eyecatchers mogen zijn, weet Eline de Munck als geen ander. De Belgische Tv-host zocht jarenlang naar het perfecte montuur dat bij haar persoonlijkheid en stijl paste. Helaas zonder succes. In 2015 besloot ze daarom samen met TV-director Bob Geraets het brillenlabel Odette Lunettes op te richten. Het resultaat? Fashionable, maar zeer draagbare monturen. Daar worden we blij van.

Big en Bold

Groot en kleurrijk: dat worden de brillentrends van aankomend jaar als we diverse fashion-experts mogen geloven. Van cateye-brillen tot doorzichtige monturen: alles wordt net een beetje groter. Enne, hoewel de zomer nog lang niet is aangebroken, is de modewereld alweer bezig met Spring/Summer 2022 trends. En jawel, ook zonnebrillen beloven komend jaar big en bold te zijn.

Eline de Munck

Duurzame en eerlijke prijzen

Hoewel we soms nog zo goed weten wat de aankomende trends zijn én wat we willen, kan het toch behoorlijk lastig zijn om dé bril die we willen te vinden. Eline de Munck kan daarover meepraten. De designer begon ooit als tv-presentator en droeg altijd een bril, omdat ze lenzen niet kan verdragen. Aangezien ze naar eigen zeggen van afwisseling houdt, werd het nog moeilijker om een bril te vinden. Helemaal als je dan ook nog in gedachten houdt dat kwaliteit ook een vereiste is.

Met het opzetten van Odette Lunettes heeft Eline brillen gecreëerd die je met trots kunt dragen. Niet alleen vanwege de uitstraling, maar ook vanwege de visie erachter: duurzame monturen, dichtbij huis gemaakt voor een eerlijke prijs. De meeste brillen zijn daarom gemaakt in Europa.

Eline vindt het belangrijk om dragers van haar brillen een gevoel van vertrouwen en empowerment te geven. Door de tijdloze, in het oog springende brillen van Odette Lunettes wordt je bril – letterlijk en figuurlijk – je kracht.

Nieuwsgierig geworden? Wij hebben onze favoriete brillen én zonnebrillen voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Brillen

Zonnebrillen:

Odette Lunettes is in zes jaar tijd uitgegroeid tot een brillenlabel dat bij meer dan 400 opticiens wereldwijd wordt verkocht. Met de (zonne)brillen wil Eline je net dat beetje extra je ne sais pas quoi aanmeten. De monturen passen dan ook bij elke stemming, of je nu gaat voor een chique, casual of sportieve gelegenheid of juist voor een romantische tête-à-tête: er is voor ieder wat wils.

Beeld: Odette Lunettes

Laatste nieuws