Twee druppels water: Bibi Breijman wordt door volgers aangezien voor dochtertje

Cute!

Lees ook

Gisteren deelde Bibi Breijman een heerlijke throwback op Instagram, maar niet iedereen had direct door dat het een vintage kiekje was. Want wat blijkt: Bibi lijkt sprekend op dochtertje Teddy!

Pietenpakje

Net zoals veel andere celebs, stond ook Bibi Breijman gisteren even stil bij pakjesavond. “Zowel in lengte als in tekenkunsten, niet veel gegroeid”, schrijft ze bij het plaatje uit de oude doos. Maar hoe schattig de kleine Bibi ook staat te stralen op de foto, in de comments valt haar volgers iets héél anders op!

Kopie

De een na de ander comment namelijk over de gelijkenis tussen moeder en dochter. “Kopietje van Teddy“, schrijft er één, en een ander laat weten: “Het zou net zo goed Teddy kunnen zijn.” Sommige volgers zijn er oprecht van in de war. “Ben jij dat? Het is net jullie kleine deugniet!”, reageert een follower.

Of de tweede telg van Bibi en hubby Waylon net zo op de moeder gaat lijken of meer weg zal hebben van Waylon, gaan we binnenkort ook zien.

Gezondheid

In haar Instagram Story deelde Bibi bovendien een kiekje van haar pakjesavond met dochtertje Teddy. Dit is een wereld van verschil met enkele weken geleden, toen de mommy nog aan bed gekluisterd was. La Breijman is namelijk zwanger van haar tweede kindje, en had net zoals bij haar eerste zwangerschap last van 'Hyperemesis Gravidarum' – ofwel extreem zwangerschapsbraken.

Maar nu gaat het dus een stuk beter met de beauty. “I feel good“, schreef Bibi onlangs bij een stralende foto van zichzelf. “Ik ben sinds een tijdje gestopt met m'n medicijnen en nog steeds blijft het teiltje buiten beeld. Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben.” Gelukkig maar!

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook