Zwangere Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate

Net als bij haar vorige zwangerschap had de influencer veel last van zwangerschapsbraken.

Bibi Breijman heeft een zware periode achter de rug. De influencer is zwanger van haar tweede kindje, maar had net als bij haar eerste zwangerschap enorm veel last van zwangerschapsbraken. Op Instagram laat de mom weten hoe het nu met haar gaat.

I feel good

I feel good“, schrijft Bibi bij een stralende foto van zichzelf. “Ik ben sinds een tijdje gestopt met m'n medicijnen en nog steeds blijft het teiltje buiten beeld. Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben.” Tijdens haar zwangerschapskwalen heeft ze heel veel steun gehad aan vrienden en familie, maar ook aan haar volgers. “Bedankt voor alle lieve berichtjes en steun de afgelopen periode”, schrijft ze dan ook.

Ook denkt Bibi aan de zwangere vrouwen die hetzelfde moeten meemaken. “Vooral heel veel respect voor alle vrouwen die deze ellende (soms tot het einde van hun zwangerschap) moeten meemaken”, laat de influencer weten.

Mensonterend

Dat het nu weer zo goed gaat met Bibi, is een wereld van verschil met een paar weken geleden. Toen liet boyfriend Waylon nog aan RTL Boulevard weten dat de mom na een ziekenhuisopname aan haar bed gekluisterd was. “Bibi heeft best wel last van HG. Dat is een zwangerschapsmisselijkheidsziekte maar dan in de overtreffende trap”, vertelde hij. HG staat voor Hyperemesis Gravidarum en betekent 'extreem braken van zwangeren'.

Met de influencer ging het een paar weken geleden dan ook écht niet goed. “Ze ligt in een donkere kamer, dat vind ik het heftigste. Het is mensonterend. Ze kan geen licht verdragen, alles is te veel”, aldus de zanger. Gelukkig is Bibi inmiddels weer helemaal hersteld!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws