Temptations Nico over eventuele relatie met Donna: ‘Zeg nooit nooit’

Al lijkt Donna hier héél anders over te denken.

Lees ook

Na hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave zijn Nico en Donna geen koppel meer. De twee gingen als vrijgezel naar huis en leken niet meer samen door één deur te kunnen. Inmiddels is de ruzie tussen de twee bijgelegd en lijkt Nico zelfs te hinten op een eventuele relatie in de toekomst.

Ruzie bijgelegd

In gesprek met Nick Eshuis blikken Nico en Donna terug op hun deelname aan Temptation Island. Best bijzonder, want in tegenstelling tot de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave kunnen de twee het ineens heel erg goed met elkaar vinden. Zo vertellen Donna en Nico dat ze geen gezeur meer hebben en genieten ze op hun gemakje van een McDonald's-menu in dezelfde auto.

‘Zeg nooit nooit’

Nick vraagt het ex-koppel dan ook of de romantiek tussen de twee weer kan opbloeien. Waarop Donna duidelijk maakt dat er geen sprake van drama is. “We zijn gewoon chill met elkaar. We hebben geen ruzie ofzo”, begint Donna. Maar een romantische klik? “Nee, dat niet”, gaat ze verder.

Ondanks Donna haar duidelijke mening lijkt Nico anders over een eventuele relatie te denken. “Zeg nooit nooit”, zegt hij vervolgens met een big smile. Waarna hij uitlegt: “Maar op dit moment niet, denk ik.”

Andere romances

Donna en Nico zijn dus geen happy couple. Maar hoe zit het eigenlijk met Jimi en Laure, de singles waar Donna en Nico het tijdens Temptation zo gezellig mee hadden? “Na Temptation hadden Jimi en ik nog wel contact, maar niet zoals het op Temptation was. Ik vind dat eerlijk gezegd wel jammer, maar ik wist ook dat ik niet van de ene relatie in de andere wilde springen”, vertelde Donna hier eerder over.

Ook de fling tussen Laure en Nico bleek maar van korte duur. De twee hebben elkaar nog enkele keren gezien, maar echte romantiek bleef uit. “We hebben een gezellige tijd gehad, maar daar is verder niets uit gekomen”, vertelt hij eerlijk. “Momenteel wil gewoon even genieten van mijn rust. Een beetje Nico-time.” Duidelijk!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave | Video: YouTube (Nick Eshuis)

Laatste nieuws

Zie ook