Temptations Nico en Donna geven update over romances met Laure en Jimi

Zijn de nieuwe koppels nog steeds happy together?

Het einde van Temptation Island: Love or Leave is in zicht en dat betekent dat we niet alleen kunnen genieten van de laatste kampvuurbeelden, ook wordt er door de koppels teruggeblikt op hun deelname. Zo ook Nico en Donna, die onthullen of hun kersverse romances ook na Temptation nog standhielden.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave

Jimi en Laure

Het was Presley die Nico in liet zien dat hij Donna moest vertellen over de misstap tijdens hun relatie. “Ik heb tijdens onze relatie sex gehad met iemand anders”, waren de keiharde woorden van Nico in de videoboodschap naar Donna. Kort daarna viel zijn oog op de knappe single Laure, en zo geschiedde. De twee waren gedurende het seizoen een happy koppeltje.

Donna bleef niet lang bij de pakken neerzitten en vond een connectie met Jimi. De twee hadden een steamy laatste date en beloofden – net zoals Nico en Laure dat ook deden – elkaar in België op te zoeken.

Vakantieliefde

Maar of Donna en Nico nog steeds gelukkig zijn met Jimi en Laure? Daar lijkt het helaas niet op. “Na Temptation hadden Jimi en ik nog wel contact, maar niet zoals het op Temptation was. Ik vind dat eerlijk gezegd wel jammer, maar ik wist ook dat ik niet van de ene relatie in de andere wilde springen”, vertelt Donna openhartig. Ook denkt Donna dat het komt door de reisplannen van Jimi. “Hij ging na Temptation naar Brazilië, dus het is dan ook moeilijk om iets op te bouwen.”

Ook de fling tussen Nico en Laure bleek niet van lange duur. De twee hebben elkaar nog enkele keren gezien, maar echte romantiek bleef uit. “We hebben een gezellige tijd gehad, maar daar is verder niets uit gekomen”, vertelt hij eerlijk. “Momenteel wil gewoon even genieten van mijn rust. Een beetje Nico-time.” Duidelijk!

Bron: Videoland | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws