Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze gloednieuwe kerstfilm met Michiel Huisman is vanaf nu op Netflix te zien

Jaaaaa!

Michiel

Tuig de kerstboom maar op en trek je favoriete Christmas sweater aan, want de langverwachte kerstfilm A Boy Called Christmas mét onze eigen Michiel Huisman staat nu op Netflix.

Het verhaal

Kerstliefhebbers keken – nadat de trailer van de film werd gelanceerd – al weken uit naar de film. Wij snappen wel waarom, want hallo, Michiel Huisman! Waar A Boy Called Christmas over gaat? In de kerstfantasiefilm volgen we Nikolas, een doodgewone jongen die op avontuur gaat in het besneeuwde noorden. De koning heeft zijn volk namelijk gevraagd om naar de randen van het rijk te reizen, en elk sprankje magie mee terug te nemen. Met de hulp van een rendier en een muis gaat Nikolas het avontuur aan.

Trailer

De kerstfilm zit vol sneeuw, elven, spannende kidnap-scènes en nog meer sneeuw. Als je het ons vraagt, zijn dat alle ingrediënten voor een spannende Christmas movie. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Haig en naast Michiel spelen er grote namen als Kristen Wiig en Harry Potter-actrice Maggie Smith in de film. Klinkt goed, toch?

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Carrière

Michiel Huisman heeft al behoorlijk wat films en series op zijn naam staan. Zo speelde hij onder meer in Costa!, Game of Thrones, The Age of Adaline, Irreplaceable You, The Flight Attendant, The Haunting of Hill House en Orphan Black.

Misschien ook voor jou:
Yay! Selling Sunset seizoen 4 is nú te zien op Netflix
Lifestyle
  • Brunopress, YouTube