Temptations Julia en Wouter geven update over relatiestatus

De twee blikken terug en vooruit op hun relatie.

Lees ook

Hoewel het erop leek dat Julia en Wouter Temptation Island: Love or Leave niet gingen redden, verlieten ze het programma toch als koppel. Na de opnames werd echter al snel duidelijk dat het doek alsnog was gevallen voor de twee. Hoe het nu tussen hen gaat? Bij Shownieuws blikken de twee terug én vooruit op hun relatie.

Opmerkingen

Terwijl Wouter met een gigantische bos rozen stond te popelen om zijn Julia weer in de armen te sluiten, besloot single Niels roet in het eten te gooien. Hij vertelde aan Wouter dat Julia buiten de camera's om behoorlijk wat uitdagende opmerkingen had gemaakt, waaruit bleek dat zij Niels wel zag zitten. “Ik ben wel echt de connectie aangegaan met Niels, om te kijken of hij beter bij mij zou passen. Uiteindelijk bleek dat niet zo te zijn, maar ik heb het in ieder geval wel onderzocht”, vertelt Julia.

Wouter vond dat dan ook niet echt leuk om te zien. “Niemand zou dat leuk vinden, maar je weet waar je aan begint”, stelt hij. Wouter had liever wel gehad dat Julia had gewacht tot de hereniging, in plaats van zulke ‘vieze woordgrapjes te maken tegen Niels’. “Houd wel respect…”

Relatiestatus

Het leek erop dat Wouter deze grapjes van Julia door de vingers kon zien. Toch was dat niet genoeg om hun relatie overeind te houden. “We kunnen het goed vinden met elkaar en zijn nog steeds bevriend. Maar we hebben geen relatie”, vertelt Julia.

Wouter baalt wel van de breuk. Hij had ‘liever even had gewacht tot het einde van de lockdown en de pandemie’. Want volgens hem hebben ze nog veel te weinig kunnen genieten samen, omdat alles dicht was. “Die kans hebben we nu nooit gehad.” Julia vindt echter dat Wouter wel iets meer moeite moet doen voor haar. “Ik wil niet weer gekwetst worden en veel te veel verwachten.” Hmmm…

Bron: Shownieuws | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook