Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Delphine schenkt klare wijn over 'ontvoering hondje'

Delphine deelt haar kant van het verhaal.

Delphine

Delphine en Bert zagen hun relatie van tien jaar na Temptation Island: Love or Leave helaas stranden. De twee zijn niet langer samen en dat ze nog een hoop te bespreken hebben blijkt wel uit het onderlinge moddergooien. De ene na de andere beschuldiging wordt op social media gegooid. Delphine besluit te reageren op een aantal uitspraken van Bert doormiddel van een Q&A op Instagram.

Fiona

Delphine vertelde onlangs in Temptation Thirstday al dat zij en Bert op dit moment beiden niet meer in hun huis wonen. Delphine is weer bij haar ouders gaan wonen, omdat Bert in hun huis alsnog constant over de vloer kwam. Hun hondje Fiona is met Delphine meegegaan, al stelt Bert dat Delphine het hondje heeft 'ontvoerd'.

Iets wat niet helemaal klopt, zo laat Delphine nu weten in haar Instagram Stories. “Mijn buren lieten mij weten dat Fiona altijd alleen thuis zat. Ik ben inderdaad Fiona gaan halen. En sindsdien heeft Bert mij er nooit meer naar gevraagd." Fiona woont op dit moment dus bij Delphine en haar ouders.

Nieuwe vriendin

In Delphines Instagram-bio prijkt tegenwoordig ook niet meer de naam van Bert, maar van Fiona. Bert heeft daarentegen Delphine's naam veranderd in die van zijn nieuwe vriendin, namelijk Kelly. We kregen in de laatste aflevering van Temptation Island al het een en ander te horen over de nieuwe vlam van Bert, maar pas sinds afgelopen weekend is de relatie tussen de twee Instagram official. Plot twist!

Misschien ook voor jou:
Temptations Delphine schept duidelijkheid over 'camera's in huis'
Showbizz
  • Love & Reality
  • Temptation Island, Instagram Delphine